Гравці Черкаських Мавп не знайшли шляхи до кільця Київ-Баскета / fbu.ua

В Києві завершився матч регулярного чемпіонату України з баскетболу серед команд Суперліги, в якому Київ-Баскет розтрощив Черкаські Мавпи.

Команда Євгена Мурзіна без шансів перемогла Мавп, які завітали до столиці із значно усіченим, через хвороби, станом. В ростері команди Максима Міхельсона було лише 8 гравців, повідомляє офіційний сайт Федерації баскетболу України

Новачок Київ-Баскету Арон Нванкво виграв стартове вкидання та сам же виконав першу атаку своєї команди, проте, не влучно. Відкрили ж рахунок у матчі саме гості – влучим із середньої був легіонер Мавп Брендон Янг. Після цього Отверченко та Нванкво з Крутоусом обмінялися влучаннями і рахунок став рівний – 5:5. Після цього ініціатива перейшла до господарів паркету: два бали від Латковіча та два з фолом від Крутоуса за хвилину збільшили різницю в рахунку до 5 балів. Після цього Мавпи намагалися відігратися зусиллями все того ж Янга та Отверченка, але кияни тільки збільшували відрив у рахунку. Завершилася перша чверть 34:13. 

Відео дня

Другий період розпочався з яскравого данку від бігмена Мавп Крісофера Коуклі. Після цього ефектний відрізок видав капітан гостей Олександр Кольченко, який спочатку забив два, а після цього додав ще три бали з периметру. Але кияни знову взяли матч під власний контроль та за наступні 7 хвилин гри дозволили гостям набрати лише три бали. Тоді як самі забили за другу чверть 23. 57:23 після першої половини гри. 

В третьому періоді різниця в рахунку продовжила лише рости, і тільки в заключній чверті команді Міхельсона вдалося не програти – 17:17. 

Звершилася ж гра за рахунку 90:51. 

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ

Суперліга Парі-Матч

22 грудня

БК "Київ-Баскет" - БК "Черкаські Мавпи" - 90:51 (34:13, 23:10, 16:11, 17:17)

МАВ: Отверченко - 12оч; Чумаков - 10оч, 5пб; Кольченко - 8. 

КБ: Нванкво - 15оч,10пб; Крутоус - 15оч; Латковіч - 12оч, 7пб.