Шелестюк відзначив замкнутість людей / фото: fromua.news

Український боксер напівсередньої ваги Тарас Шелестюк, який вже кілька років живе в Лос-Анджелесі, повернувся в Україну і розповів про різницю, яку відчув між двома країнами.

Читайте також"Вася зателефонував": підказка Ломаченка та підтримка Усика допомогли російському боксеру виграти бій (відео)

Спортсмен дав інтерв'ю "Радіо НВ".

Відео дня

"Не сказав би, що помітив позитивні зміни. У Лос-Анджелесі усі більш розслаблені і позитивні, там сонце круглий рік. Мені треба було кілька днів в Україні, щоб звикнути до людей. Вони стали, як на мене, трошки зліше. Думаю, це можна списати на ситуацію в країні. Я сподіваюся, що все буде розвиватися в кращу сторону. Але, по-перше, це залежить від самих людей: бути розлюченим або більш добродушним.

У Лос-Анджелесі, коли заходиш у ліфт, ти вітаєш людей, можеш поговорити з ними просто так. У нас же люди починають думати: "Хто він такий? Чому він з нами вітається? Що він хоче від нас?". І всі такі напружені, ніхто слова тобі не скаже", - зазначив Шелестюк.

Боксер вірить, що в майбутньому ситуація зміниться:

"Якби люди були більш розкутими, то було б більше спілкування і довіри між ними. Я думаю, це історично так склалося, мовляв, люди повинні бути сильніше, не довіряти, щоб тебе не обдурили. Але я думаю з часом це зміниться".

34-річний Шелестюк провів 17 боїв на професійному рингу і всі виграв (10 - нокаутом).

УНІАН раніше повідомляв про те, що Усик планує зустрітися з потенційним суперником на вечорі боксу в Саудівській Аравії.