Джошуа переміг Кличка у 2017 році / фото: BoxingScene

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко обговорив стан справ в дивізіоні та назвав головну зірку серед супертяжів.

Зірку українського боксу цитує Вusiness Іnsider.

Читайте такожБоксер року: Ломаченко отримав нагороду від WBO (відео)

Відео дня

"Якщо вибирати найкращого з натовпу, то це повинен бути гідний боєць, який з хорошого боку представляє цей вид спорту. Мені подобається, коли є такий образ. Це повинен бути хороший боєць з рядом характеристик - атлетичний, що володіє хорошою репутацією, який є обличчям боксу. Я вважаю, що за цими компонентами найкращим є Ентоні Джошуа ", - заявив Володимир.

Кличко визнав, що нинішня ситуація сприяє популяризації суперважкого дивізіону:

"Не варто забувати, що вдалося зробити Енді Руїсу (він переміг Джошуа - прим.). Ніхто не очікував нічого подібного від цього хлопця. Він показав один з найкращих виступів в історії боксу, був андердогом, але зумів перемогти чемпіона.

Хевівейт виглядає дуже захоплююче і це йде на користь боксу. Треба, щоб всі найкращі бійці зустрілися між собою. Проте, якщо вибирати одного - це Ентоні Джошуа. Упевнений, що він зможе повернутися ".

Нагадаємо, реванш між Джошуа і Руїсом пройде 7 грудня в Саудівській Аравії. У першому бою мексиканець здобув сенсаційну перемогу, відібравши у британця пояси за версіями WBO, WBA, IBF і IBO.

УНІАН раніше також опублікував прогноз букмекерів на бій Джошуа - Руїс.