Сауль Альварес / REUTERS

Мексиканський боксер Сауль Альварес (53-1-2, 36 КО) визнаний найкращим боксером 2019 року за версією авторитетного журналу The Ring.

Про це повідомляє офіційний сайт The Ring.

У 2019 році 29-річний Альварес провів два бої - спершу об'єднав титули WBC, WBA і IBF в середній вазі, вигравши у Деніела Джейкобса, після чого піднявся на дві вагові категорії і нокаутував Сергія Ковальова в бою за чемпіонський пояс WBO.

Відео дня

Читайте такожЛомаченко втратив звання найкращого боксера світу за версією The Ring

Наставник Альвареса Едді Рейносо визнаний найкращим тренером 2019 року.

The Ring також назвав переможців в інших номінаціях. Найкращим боєм року став поєдинок між Наоя Іноуе і Ноніто Донейром, нокаутом року - удар Деонтеая Вайлдера в бою з Луїсом Ортісом, сюрпризом року - перемога Енді Руїса над Ентоні Джошуа, подією року - реванш мексиканця і британця, а поверненням року - Джаміл Херрінг.

Відзначимо, що в 2017 році найкращим боксером року за версією The Ring був визнаний Василь Ломаченко, а в 2018 - Олександр Усик.

УНІАН раніше також повідомляв про те, що Василь Ломаченко та Олександр Усик не увійшли у список претендентів на звання найкращого боксера за версією BWAA - Американської асоціації журналістів, які пишуть про бокс.