Тайсон Ф'юрі і Деонтей Вайлдер / REUTERS

Чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі в своєму наступному бою хоче зустрітися в рингу з володарем поясів IBF, WBO, WBA і IBO Ентоні Джошуа.

Для цього команда Ф'юрі готова заплатити Деонтею Вайлдеру, щоб той погодився відкласти третій бій. Про це повідомив промоутер британського чемпіона Френк Уоррен.

"Я віддаю перевагу тому, щоб відразу ж вийти на Джошуа, але є пункт про реванш у контракті з Вайлдером. Він повинен бути дотриманий, якщо тільки ми не домовимося, щоб Вайлдер почекав. Ми готові заплатити Вайлдеру, щоб відкласти реванш. Але це його вибір", - цитує Уоррена independent.co.uk.

Відео дня

За словами Уоррена, якщо Вайлдер буде наполягати на ще одному поєдинку, він відбудеться:

Читайте такожВайлдер назвав несподівану причину розгромної поразки від Ф'юрі

"Це була б вигідна пропозиція для нього. Але я говорив з його менеджером. Деонтей переконаний, що може нокаутувати Тайсона. Я в це не вірю. Я ще перед другим поєдинком вважав, що Ф'юрі зломить Вайлдера. Якщо Деонтей буде наполягати на реванші, ми займемося його організацією".

Також Уоррен підкреслив, що хотів би організувати бій двох британців до кінця року:

"Я хочу влаштувати поєдинок з Джошуа до кінця року. Так ми гарантуємо, що Ентоні не програє комусь іншому".

Як повідомляв УНІАН, другий бій Ф'юрі і Вайлдера завершився достроковою перемогою британця в сьомому раунді. Перша зустріч боксерів на рингу закінчилася внічию.