Володимир Кличко перебуває в США / фото: BoxingScene

Знаменитий український боксер Володимир Кличко записав відеозвернення до співвітчизників, в якому розповів про пандемію коронавірусу в США.

Читайте також"Не повинні панікувати": Володимир Кличко звернувся до вболівальників у зв'язку з пандемією коронавірусу

Ролик опубліковано в Twitter-акаунті його брата - мера Києва Віталія Кличка.

Відео дня

"Друзі, в нинішній кризі та виклику, що проходить практично весь світ, є головний і простий принцип: "Якщо ти вдома, значить ти захищений". Сьогодні перебуваю за межами України (у США - прим.) і, на жаль, змушений залишитися тут. Але подумки я з вами, на батьківщині.

Сьогодні складна ситуація в усьому світі, а особливо в США. Вірус поширюється і бурхає з величезної прогресією. Прийняті строгі обмежувальні заходи, багато хворих і, на жаль, багато померлих. Їх кількість зростає щодня.

Тут, навіть тут, при такій кількості хворих не вистачає елементарного: масок, засобів захисту та лікарняних ліжок. У Нью-Йорку, наприклад, сьогодні у центральному парку розгорнули польовий госпіталь", - розповів Володимир Кличко.

Боксер зізнався, що не хоче бачити пандемію в такому масштабі в Україні:

"Я не хочу, щоб Україну біда торкнулася в такому масштабі. І перше, що нам всім потрібно дотримуватися - елементарне: застереження та обмеження.

Бережіть себе, залишайтеся вдома і повірте: жодна зустріч не варта того, щоб бути кинутими на ваги життя. Будьте здорові".

В Україні за станом на 31 березня зафіксовано вже більше 500 випадків зараження COVID-19, а також 13 летальних випадків.

УНІАН раніше повідомляв про те, що Володимир Кличко увійшов в число кандидатів на включення в Міжнародний зал слави боксу.