Олександр Усик / REUTERS

Український боксер Олександр Усик розповів, що не перестане дружити з людьми через їх національність.

Про це Усик сказав у документальному фільмі "Здрастуй, брат, Христос Воскрес!", який опублікував YouTube-канал російського монастиря "Корсунська пустинь".

"Якщо я дружу з людиною з Москви, Челябінська, з Лондона чи Львова - в першу чергу, я спілкуюся з людиною, і мені не важливо, якої вона національності або в якому місті вона живе. Якщо взяти руку кожного з моїх знайомих і порізати один з пальців - їм буде боляче так само, як і мені, а з пальця потече кров, як у всіх. Так ось - я спілкуюся з людиною, я не спілкуюся з її національністю. Якщо ця людина до мене з добротою ставиться, то і я до неї так ставлюся.

Читайте такожУсик і Ломаченко знялися в російському фільмі про віру (відео)

З хлопцями, які живуть, наприклад, в Москві, ми тренувалися разом, пили чай з однієї чашки, їли з однієї миски кашу, коли ми були маленькими. А зараз, бачте, хтось ділить портфелі, а я повинен ділити дружбу з людиною? Я буду продовжувати з нею дружити", - сказав Усик.

Боксер зізнався, що його ніяк не зачіпає критика на його адресу:

"Мені без різниці, що мене хейтять або обзивають. У мене є своя сформована думка. Я не маленький хлопчик, мені не дванадцять років. Я нікому нічого не повинен. Я ні в кого нічого не краду, я чесно заробляю своєю працею. Чому я повинен слухати думку того, хто мене засуджує або намагається нав'язати свою думку?".

"Ось Анатолій Миколайович Ломаченко може мені щось сказати, тому що він виховав мене. А хтось інший, хто мене бачив тільки по телеку, і йому не подобається те, що мені подобається - Господи, та дай їм Боже сил", - підсумував Усик.

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що Усик пригрозив "диванним експертам" нокаутом.