Збірна України завершила виступ на Євро-2020 / фото REUTERS

Президент України Володимир Зеленський прокоментував поразку збірної з футболу у грі проти Англії та її виступ на Євро-2020.

На своїх сторінках у соцмережах глава держави наголосив, що жодна поразка не зламає Україну - "біль мине, рани загояться, ми будемо достатньо сильними, щоб підвестися і йти далі".

"Нам прикро, боляче, але не соромно! Україна завершує цей турнір у топ-8 найсильніших команд Європи. Ми здобули кращий результат, ніж Франція, Німеччина, Нідерланди, Португалія та багато інших. Ми маємо чудову молоду команду, яка отримала надважливий досвід і стала ще сильнішою. Ми маємо чудовий тренерський штаб, який став ще мудрішим", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Зеленський переконаний, що головні перемоги України - попереду. 

Читайте такожЄвро-2020: стали відомі пари 1/2 фіналу

"Я вірю, що ми обов’язково проб’ємося на ЧС-2022 і попсуємо там нерви багатьом грандам світового футболу!", - написав президент. І подякував українцям, які вболівали за збірну не лише на Батьківщині, а й за її межами.

Як повідомлялося, збірна України покинула Євро-2020, поступившись в 1/4 фіналу головному фавориту турніру - збірній Англії. Підсумковий рахунок гри - 4:0 на користь збірної Англії. Українці не змогли забити гол престижу: найближче до цього був Євген Макаренко, але голкіпер англійців Пікфорд зреагував на його дальній удар.