Серхіо Рамос міг провалити допінг-тест після фіналу торішньої Ліги чемпіонів / REUTERS

УЄФА спростував усі звинувачення в тому, що Союз приховав результати провального допінг-тесту Серхіо Рамоса після фіналу Ліги чемпіонів-2017.

В організації заявили, що антидопінгова робота ведеться відповідно до кодексу WADA, і антидопінгове агентство це підтвердило, повідомляє iSport.

"УЄФА категорично відкидає безпідставні звинувачення, що стосуються інформації про позитивні результаті на допінг. Вся антидопінгова робота УЄФА проводиться в повній відповідності з кодексом Всесвітнього антидопінгового агентства. УЄФА інформує WADA і ФІФА про всі випадки, як цього вимагає кодексу WADA, приводячи всю детальну інформацію, доповіді фахівців та факти під час розслідування подібних справ.

Відео дня

Необхідно підкреслити, що WADA і ФІФА мають право подати апеляцію в Спортивний арбітражний суд (CAS) на будь-яке рішення УЄФА щодо ситуацій з допінг-контролю. Однак ані WADA, ані ФІФА подібних апеляцій не подавали.

Читайте такожХорват Модріч визнаний кращим гравцем минулого сезону Ліги чемпіонів УЄФА

Сама WADA офіційно підтвердила, що все було виконано УЄФА належним чином у відповідності з її кодексом", – цитує заяву прес-служби УЄФА ТАСС.

Нагадаємо, за останній місяць автори порталу Football Leaks опублікували кілька викриттів. Так, стало відомо, що ПСЖ кілька років підписував гравців, виходячи з їх расової приналежності, а топовим гравцям парижан платять сотні тисяч євро за подяку на адресу вболівальників.