Паулу Фонсека / facebook.com/fcshakhtar

Головний тренер донецького "Шахтаря" Пауло Фонсека прокоментував трансферні новини, пов'язані з донецьким клубом. Португалець підтвердив, що 18-річний бразилець Маркос Антоніо з клубу "Ешторіл" переходить у "Шахтар".

«Так, Антоніо - молодий хлопець, за яким "Шахтар" деякий час спостерігав. У нас політика клубу: запрошувати молодь. Це гравець, який буде виступати в нашій команді», - цитує Фонсеку "Команда 1" з посиланням на португальське видання Record.

Читайте такожВизначилися перші суперники Шахтаря на зимових зборах

Відео дня

Антоніо може стати не єдиним бразильським новачком "гірників" у міжсезоння. Тренер також заявив про інтерес до атакувального флангового хавбека Кайо Лукаса, який виступає за "Аль-Айн" (ОАЕ).

«Він дуже цікавий гравець, він підійшов би нашому ігровому стилю. Так, я можу сказати, що до нього є інтерес», - зазначив Фонсека.

24-річний Кайо Лукас грає переважно на лівому фланзі атаки, але може зіграти і на протилежному фланзі, і на позиції форварда. Професійну кар'єру він почав у японській «Касіма Антлерс», з 2016 року виступає за «Аль-Айн».

Також Паулу Фонсека відповів на питання про потенційне придбання португальських гравців. Тренер заявив, що нових пропозицій клуб робити не буде.

«Єдиним гравцем, якого "Шахтар" намагався запросити з Португалії, був Даніел Поденсе, коли він виступав за "Спортинг».

Як повідомляв УНІАН, атакуючий півзахисник "Ешторіла" Маркос Антоніо підписав угоду з "Шахтарем" терміном на 5 років.