Ель-Класіко / REUTERS

У середу, 6-го лютого, «Барселона» і «Реал» зійдуться у першому півфінальному поєдинку Кубка Іспанії. Іспанське «Ель-Класико» особливого представлення не потребує, адже тисячі вболівальників у всіх куточках нашої планети з нетерпінням очікують на чергове протистояння з участю «галактікос» і «блаугранас».

По ходу лютого "Барселона" і "Реал" зустрінуться тричі. Двічі суперники зійдуться у Кубку короля і ще один поєдинок пройде в рамках чемпіонату країни.

Відео дня

Передматчеві розклади

«Барселона» зараз на ходу і впевнено очолює турнірну таблицю іспанського чемпіонату. Так, в останньому турі була допущена осічка, але цей казус навряд чи сильно засмутив прихильників «блаугранас». По-перше, каталонці відігралися, поступаючись 0:2 у поєдинку з «Валенсією», так що нічию за таких обставин можна вважати непоганим результатом. А по-друге, найближчий переслідувач команди Ернесто Вальверде («Атлетіко») і зовсім програв свій матч.

В останніх зустрічах футболісти «Реала» демонстрували впевнену гру, що позначилося і на результаті. Тепер же «вершкових» чекає дуже непроста перевірка на міцність. За кубковим протистоянням в столиці Каталонії слід мадридське дербі з «Атлетіко», після чого «Реал» проведе перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти «Аякса». Пише Sport.ua.

Передбачувані склади

З Реалом все більш-менш зрозуміло. У воротах зіграє Кейлор Навас, на флангах — відпочилі Дані Карвахаль і Марсело. У центрі захисту з Рамосом вийде не Начо, а Варан, який пропускав гру проти "Алавеса" через дискваліфікацію. Напевно з'явиться Тоні Кроос — німець отримає шанс і дасть можливість відпочити Дані Себальосу. Допомагати в півзахисті йому будуть Модріч і Каземіро.

На вістрі точно зіграє Бензема, праворуч — Васкес. Зліва може вийти як Вінісіус, так і Бейл. До речі, щодо Васкеса. Не дивуйтеся, що його місце в основі не підлягає сумніву. В побудовах Соларі Лукас — найважливіший футболіст і сьогодні він точно вийде з перших хвилин. Перша причина — його свіжість, друга — можливість допомагати захисту. Лукас отримає персональні вказівки щодо нейтралізації Хорді Альби.

Що стосується складу Барселони, то тут питань і сумнівів набагато більше. Головні проблеми Вальверде — травма Мессі і ангіна Дембеле. Усман точно не зіграє, а по Лео питання вирішиться прямо сьогодні. Піде Ернесто на ризик? Можливо, краще поберегти лідера і дати йому кілька днів додаткового відпочинку? По інших позиціях питань немає. Так якщо ж Мессі все-таки не вийде, хто зіграє замість нього? В такому випадку проглядається тріо Коутіньйо-Суарес-Аленья. Боатенг і Малком напевно не розглядаються як гравці старту. Саме про такі склади пише football.ua.

Останні матчі команд між собою

25.10.18, Ла Ліга, Барселона - Реал 5:1

06.05.18, Ла Ліга, Барселона — Реал 2:2

23.12.17, Ла Ліга, Реал — Барселона 0:3

17.08.17, Суперкубок Іспанії, Реал - Барселона 2:0

13.08.17, Суперкубок Іспанії, Барселона — Реал 1:3

Барселона - Реал: де дивитися

Початок гри о 22:00 за київським часом.

Пряму трансляцію протистояння грандів світового футболу покаже телеканал Eurosport. Також матч можна буде подивитися на російському телеканалі "Матч ТВ".

Матч "Барселона" - "Реал" онлайн в Україні легально за передоплатою можна буде побачити на Megogo.

Прогнози букмекерів

Букмекери назвали фаворита в першому матчі 1/2 фіналу Кубка Іспанії між "Барселоною" і "Реалом".

На їхню думку, набагато ближче до перемоги в Ель Класико є підопічні Ернесто Вальверде. Коефіцієнт на "блаугранас" становить 1,78.

Нічия оцінюється в 3,9.

Перемога "вершкових", тим часом, виглядає чимось неймовірним - 4,33.

Нагадаємо, зустріч "Барселона" - "Реал" розпочнеться 6 лютого о 22:00 за київським часом.