Трапп вважає, що його команді чекають складні матчі проти Шахтаря / psg.fr

Голкіпер німецького "Айнтрахта" Кевін Трапп відзначив силу і майстерність українського "Шахтаря" напередодні матчів двох команд в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи.

Гравець прокоментував майбутні ігри в інтерв'ю офіційному сайту німецького клубу.

«Ми будемо грати проти дуже якісної команди. У складі Шахтаря багато технічних бразильців, а також є хороші гравці збірної України. Всі вони вміють грати в футбол. Шахтар грав у Лізі чемпіонів в цьому сезоні, а значить нас чекає складний суперник.

Відео дня

Звичайно, завжди потрібно перебувати в ігровому ритмі. Шахтар не грав офіційні матчі, але вони знали про це. Ця команда буде робити все для перемоги і не буде шукати виправдань. Для нас такий фактор також не буде перевагою.

Для нас не в новинку в цьому сезоні переключатися з одного турніру на інший. У Лізі Європи на стадії плей-офф за будь-яку помилку йде суворе покарання. Нас очікує два важких матчі проти Шахтаря, але вся команда з нетерпінням чекає їх з моменту жеребкування. Добре, що перший матч ми граємо в гостях, а повторну зустріч проведемо на своєму стадіоні», — зазначає Трапп.

Як повідомляв УНІАН, матч 1/16 фіналу Ліги Європи між "Шахтарем" і Айнтрахтом відбудеться в Харкові в четвер, 14 лютого. Початок гри о 22:00.