Олександр Хацкевич / REUTERS

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич підвів підсумки матчу проти "Олімпіакоса" в 1/16 фіналу Ліги Європи. За його словами, для його команди це був дуже важкий матч, повідомляє Sportarena.

«Дуже важкий матч. Важке поле, але найголовніше, що результат на нашу користь. Моментами взагалі здорово виглядали, зокрема, при переході з оборони в атаку. Просили грати вище, контролювати м'яч. Здорово зіграв Бойко. Ті моменти, які були попереду, реалізувати не вийшло, але головне, що той гол забили. І вийшли в наступний раунд.

Перший м'яч з "Олімпіакосом" на виїзді теж забивали через фланг. Зараз просили робити більше передач на ближню штангу. Миколенко здорово виконав, Фран пішов на випередження і завершив цю атаку.

Відео дня

У нас тільки друга офіційна гра. Зрозуміло, що ми ще не в тонусі. Але у другому таймі в контратаку у нас вибігало більше людей, ніж потім поверталося назад. Плюс ще дуже важке поле. Упевнений, у функціональному плані ми готові добре», - заявив Хацкевич.

Читайте такожФонсека - після поразки від Айнтрахта: у нас залишилася головна мета - чемпіонство в УПЛ

Також тренер киян порівняв нинішню команду з торішньою, а також розповів про завтрашнє жеребкування.

«Динамо лютого 2019-го і 2018-го? Торішня команда досвідченіша, ця більш молода, з таким юнацьким запалом. Порівнювати команди не бачу сенсу.

Які помилки врахували після минулої кампанії в Лізі Європи, щоб подолати наступний раунд? Давайте спочатку дочекаємося жеребкування. Для нас це досвід, тільки в таких іграх будемо ставати сильнішими. Завтрашній день уже покаже, хто буде визначений у суперники», - додав білорус.

Як повідомляв УНІАН, "Динамо" мінімально обіграло "Олімпіакос" (1:0) і вийшло в 1/8 фіналу Ліги Європи.

У наступному матчі в Лізі Європі команді через дискваліфікацію не допоможе Беньямін Вербич.