"Маріуполь" і "Ворскла" претендують на останнє місце в першій шістці УПЛ / vorskla.com.ua

Сьогодні матчем в Києві "Арсенал-Київ" - "Ворскла" завершується перша частина чемпіонату України в Прем'єр-лізі. Нагадаємо, на другому етапі 12 команд діляться на дві групи: перша шістка поведе боротьбу за медалі та місця в єврокубках наступного сезону; нижня шістка повинна визначити колектив, який опуститься в першу лігу, та дві команди, які проведуть стикові матчі за право залишитися в УПЛ.

Інтрига в боротьбі за потрапляння в першу шістку УПЛ збереглася до останнього туру: на два місця претендували одразу чотири команди. З турнірною таблицею можна ознайомитися тут.

У неділю, 17 березня, визначився п'ятий учасник першої шістки - ФК "Львів" обіграв "Десну" і гарантував собі, як мінімум, шосте місце. "Десна" точно не потрапить у топ-6 (восьме місце), а на ще одне місце претендують два клуби - ФК "Маріуполь" і "Ворскла". Клуб з Полтави зараз знаходиться на 7-му місці, маючи 28 очок в активі. У "Маріуполя" - 6-е місце і 30 очок, повідомляє Sportarena.

Відео дня

Щоб потрапити у топ-6, "Ворсклі" треба обіграти київський "Арсенал". Перемога гарантує клубу Василя Сачка 5-е місце. Якщо "Ворскла" втратить очки в Києві, у топ-6 потрапить "Маріуполь".

При цьому "Ворскла" у трьох матчах у 2019 році набрала лише одне очко, не забивши жодного гола. Різниця м'ячів - 0:7.

Вже точно до топ-6 потрапили - "Шахтар", "Динамо", "Олександрія", "Зоря", "Львів". У нижній шістці будуть грати - "Десна", "Карпати", "Олімпік", "Чорноморець", "Арсенал-Київ".