instagram.com

Екс-форвард київського "Динамо" Артем Мілевський став співвласником тематичного закладу «Міля Beer Shop» у Києві. Про це повідомив на своїй сторінці в Instagram агент футболіста Олександр Панков.

Концепція закладу буде присвячена футбольному шляху гравця. У пивному закладі будуть транслюватися матчі "Динамо" (Київ), а також нинішнього клубу Мілевського - "Динамо" (Брест), матчі єврокубків і збірної України.

Шановні друзі, хочу сказати всім ДОБРОГО РАНКУ 👑😊🔝😂👁 Прийшов час розповісти про новий проект який ми запускаємо разом з Артемом Мілевським в найближчі дні🔝♣️🤫🇺🇦😂🔞 МИЛЯ «Beer Shop» це тематичне заклад з елементами футбольної історії про кар'єру Артема від самих ранніх етапів, до сьогоднішнього дня 🤫🔝♣️👑👍🏻👁⭐️😊 Ви запитаєте, що буде продаватися в магазині ? 👑♣️😊👍🏻🔝😂 Я відповім 😂🤫⭐️🇺🇦👁👑👍🏻 Найкраще українське пиво 🍺🇺🇦🔞😊👍🏻👑⭐️ найсвіжіше та найсмачніше 🔝🍺♣️👑⭐️🤫 Також буде дуже крутий асортимент «снеків», риба, м'ясо, ковбаски, горішки і закуски під пиво 🔝👑🍺🇺🇦👍🏻⭐️ В нашому «Beer Shop» можна буде посидіти, сфотографуватися з гарними малюнками, відпочити, отримати пам'ятні подарунки від Милі, і найголовніше подивитися футбол 🔝👍🏻👑♣️🔞⭐️😊👁 Ми будемо завжди на великому екрані транслюватимуть ФК «Динамо» Брест, і звичайно ж ФК «Динамо» Київ 👍🏻🔝👑⭐️🤫🇺🇦🔞♣️🍺 Ліга Чемпіонів, Ліга Європи, збірна України завжди будуть в прямому ефірі 🔝👍🏻👑⭐️🇺🇦♣️ протягом найближчих днів, я буду Вас інформувати про відкриття, і акціях, які ми будемо проводити 🤫🇺🇦👑🍺⭐️👍🏻🔝😂

Відео дня

A post shared by ♣️ Mr. Pankov ♣️ (@mr_pankov_aleksandr_official) on

Інтер'єр магазину оформлений в цікавому стилі. На стінах розташовуються великі малюнки з портретами Мілевського.

Нагадаємо, в минулому році "Динамо" (Брест) розпрощалося з Артемом Мілевським через порушення дисципліни, проте в січні цього року нападник повернувся в команду.