Зоря здобула третю поспіль перемогу під керівництвом Віктора Скрипника / фото: ФК Зоря

Головний тренер "Зорі" Віктор Скрипник проаналізував результат матчу проти "Будучності" у кваліфікації Ліги Європи (1:0).

Слова Скрипника призводить Tribuna.com.

"Команда була дуже мотивована, як і суперник. У нас був важкий переліт в Полтаву після першого матчу у Чорногорії, а "Будучность" відпочивала. Грали на фоні втоми. Погода хорошу роль зіграла, не було спеки. Головне, що виграли і пройшли далі, набрали очки для коефіцієнта України. Малою кров'ю обіграли суперника, який пристойно виглядав перші 15 хвилин і намагався створювати моменти", - сказав Скрипник.

Відео дня

"Коли пішли вилучення, ми вже вигравали. Я вже бачу те, що хочу від хлопців, що очікую від них. Завжди хочеться поліпшень і обігравати 8:0, але не завжди це трапляється, треба задовольнятися тим, що маємо", - додав тренер.

Читайте такожЗоря вийшла до третього раунду кваліфікації Ліги Європи (відео)

Скрипник не вважає, що "Зоря" стала грати гірше після двох вилучень у суперника:

"Я б не сказав, що після вилучень ми зіграли слабше. У них стало на два гравці менше попереду, але залишилося стільки ж на своїй половині. Як грали 1 в 1, так і грали. У нас були моменти, ми тримали м'яч, але обіграти 6:0 не було завдання. Глобальне завдання - пройти далі, що ми і зробили".

"У перерві я не говорив, що ми просто повинні тримати м'яч. Так, публіка чекає голів, але це не хокей, коли після одного або двох вилучень ти маєш таку велику перевагу. Не було завдання форсувати, лізти і вбиватися. Були б провокації з боку суперника і могло б все змінитися. Я хочу, щоб ми грали нахабно, завжди вперед, першим номером, але це не завжди виходить", - резюмував Скрипник.

УНІАН також опублікував відеоогляд матчу "Зоря" - "Будучность".