Динамо спробує пройти далі на очах у своїх фанатів / фото: ФК Динамо Київ

13 серпня на НСК "Олімпійський" в Києві пройде матч-відповідь третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів між "Динамо" і "Брюгге".

Дивіться на УНІАН онлайн відео трансляцію матчу Динамо - Брюгге.

Зустріч розпочнеться о 20.30.

Відео дня

Динамо - Брюгге де дивитися матч

У першому матчі "Динамо" на виїзді поступилося з рахунком 0:1. Тепер вдома киянам потрібно перемагати з різницею в два голи, щоб пройти далі (за рахунку 1:0 гра перейде в овертайм).

Нічия або навіть мінімальна перемога, при якій свої ворота киянам не вдасться зберегти сухими (2:1, 3:2, 4:3 і так далі) поставить хрест на надіях "Динамо" пробитися в груповий етап Ліги чемпіонів, а для Олександра Хацкевича цілком може стати завершенням кар'єри в київському клубі.

Права на помилку у "Динамо" просто не існує, і на "Олімпійському" кияни повинні показати свій найкращий футбол.

Динамо - Брюгге: прогноз букмекерів

Результати "Динамо"

Кияни успішно стартували в сезоні, вигравши у протистоянні з "Шахтарем" за Суперкубок України (2:1), а також здобувши дві сухі перемоги на старті УПЛ (2:0 над "Карпатами" і 3:0 над "Львовом").

Однак далі справи у команди Олександра Хацкевича пішли гірше. У кваліфікації ЛЧ "Динамо" стартувало з поразки, а потім ще й програло "Шахтарю" в Києві в рамках третього туру Прем'єр-ліги (1:2).

Результати "Брюгге"

"Брюгге" в поточному сезоні провів чотири матчі і у всіх здобув перемоги. До поєдинку з "Динамо" підопічні Філіпа Клемана у чемпіонаті Бельгії виграли у "Васланда-Беверена" (3:1) і "Сент-Труйдена" (6:0). А між матчами проти киян на виїзді обіграли "Остенде" (2:0).

Слова перед матчем

Читайте також"Викинути все з голови": у Динамо розповіли, що потрібно для перемоги над Брюгге

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич:

"Психологічно ми готові, футболістам необхідно викинути все з голови і зосередитися на "Брюгге". Це вже шостий матч за короткий проміжок часу. Ми повинні проявити характер і силу волі, інакше буде складно перемогти".

Головний тренер "Брюгге" Філіп Клеман:

"У першому таймі домашнього матчу ми домінували, а потім суперник перехопив ініціативу. У першому таймі на полі грав топ-клуб "Брюгге", а в другому - середняк. Ми знову спробуємо досягти топ-рівня, контратакувати і забити. Грати на утримання не збираємося".

Орієнтовні склади

"Динамо": Бойко, Кендзьора, Бурда, Кадар, Миколенко, Шепелєв, Буяльський, Гармаш, Циганков, Вербич, Родрігес

"Брюгге": Міньоле, Мата, Мітрович, Делі, Колс, Рітс, Вормер, Ванакен, Тау, Бонавентура, Окереке.

Під питанням участь у матчі українського захисника "Брюгге" Едуарда Соболя, який пропускав попередню гру команди через мікротравму.

Арбітр

Головним арбітром зустрічі призначено Івана Бебека з Хорватії.