Олександр Бабич назвав причини поразки від АЗ / фото: ФК Маріуполь

Головний тренер "Маріуполя" Олександр Бабич прокоментував поразку від АЗ у матчі третього раунду кваліфікації Ліги Європи (0:4) і виліт з турніру.

Слова Бабича наводить офіційний сайт "Маріуполя"

"Ми побачили свій рівень. Рівень майстерності суперника відрізняється від нашого, нам є куди прагнути. Помилялися в простих ситуаціях, а суперник ні. Ми просили хлопців бути розкутими, але все одно в їхніх діях відчувалася нервозність", - сказав Бабич.

Відео дня

"Засмучений не результатом, а грою. За рахунку 0:2 потрібно було грати спокійніше. Але було складно - суперник грав на куражі. Свою майстерність треба підвищувати", - додав тренер.

Читайте такожМаріуполь вилетів з Ліги Європи після розгромної поразки

Бабич також назвав основні моменти, які не вийшли у команди:

"Багато цікавого в цьому матчі відзначили для себе, тепер будемо застосовувати це в УПЛ. Велику частину часу відбирали м'яч, не було контролю, не було високого нападника, щоб зачепитися за м'яч. Попереду грав Вакула, тому було завдання грати низом. Але не виходив перехід з оборони в атаку. Моментами намагалися грати у два нападники - два гравці повинні були виходити проти одного захисника. Але не вийшло".

УНІАН раніше також повідомляв про те, що головний тренер "Зорі" Віктор Скрипник пояснив непереконливу перемогу над болгарським ЦСКА.