Команда Скрипника - за крок від групового етапу ЛЄ / фото: ФК Зоря

Головний тренер луганської "Зорі" Віктор Скрипник прокоментував перемогу над софійським ЦСКА (1:0) в матчі третього раунду кваліфікації Ліги Європи, яка дозволила команді вийти в наступний етап.

Спеціаліста цитує сайт tribuna.com.

Читайте такожЗоря обіграла ЦСКА і вийшла у плей-офф кваліфікації Ліги Європи (відео)

Відео дня

"ЦСКА приїхав сюди забити гол, адже в іншому випадку вони б не пройшли далі. Але ми зіграли на нуль. Звичайно, нам допомогла червона картка. У футболі таке буває: ніби як нам могли та поставити пенальті, а у зворотній атаці вигнали гравця суперника. Може бути, це стало вирішальним моментом цього протистояння.

Сьогодні рівно три тижні зі старту сезону. Ми провели сім матчів, в яких п'ять разів перемогли та двічі зіграли внічию. У суперника теж була десята зустріч за місяць. Банер "Мужики", який висів на трибунах, футболісти "Зорі" це слово заслуговують.

Я теж хочу вигравати кожен матч з рахунком 8:0, але грається по рахунку - нам можна було не забивати, щоб пройти далі. Чому я повинен гнати хлопців вперед, щоб вони ризикували, лізли, заробляли картки, щоб когось вигнали? Потім ви скажете: чому ви не катали м'яч, щоб пройти далі?".

Також Скрипник розповів про подробиці травми захисника Джоеля Абу Ханни та відновлення Артема Громова:

"З Абу-Ханною, який травмувався, я вже теж розмовляв. У нього струс, завтра буде обстеження. Як він говорить, він відчуває себе нормально.

Артем Громов готується до матчу четвертого туру УПЛ з "Олександрією". З великою ймовірністю 18 серпня він вийде на поле".

У плей-офф кваліфікації луганчани зустрінуться з переможцем пари "Люцерн" (Швейцарія) - "Еспаньйол" (Іспанія).

УНІАН раніше повідомляв, що "Динамо" уникне зустрічі з МЮ і "Арсеналом" в групі Ліги Європи.