Іспанці виграли перший матч з рахунком 3:1 / фото: twitter.com/rcdespanyol

29 серпня на "Славутич-Арені" у Запоріжжі пройде матч-відповідь раунду плей-офф Ліги Європи між "Зорею" та "Еспаньолом".

Дивіться на УНІАН пряму онлайн відео трансляцію матчу Зоря - Еспаньол.

Початок поєдинку - о 20:00.

Відео дня

Перша зустріч команд, яка пройшла в Іспанії, завершилася перемогою господарів з рахунком 3:1.

Зоря - Еспаньол: де дивитися матч по ТБ

"Зоря"

Луганська "Зоря" в кваліфікації Ліги Європи стартувала з другого раунду. Підопічні Віктора Скрипника, який очолив команду влітку, пройшли чорногорську "Будучность", здобувши дві перемоги - 3:1 і 1:0.

Далі були два поєдинки з болгарським ЦСКА. На виїзді луганчани здобули нічию, а вдома зуміли перемогти - 1:0. При цьому в рідних стінах з 22-ї хвилини "Зоря" грала в меншості, але все одно виглядала не дуже переконливо на тлі суперника.

В УПЛ луганчани після п'яти турів йдуть третіми, набравши десять очок. При цьому в минулому турі команда, незважаючи на дуже щільний графік, зуміла обіграти у Львові "Карпати" - 1:0.

Доброю новиною стане повернення на поле після єврокубкової дискваліфікації Назарія Русина. Після переходу з "Динамо" форвард швидко адаптувався і вже став лідером колективу Скрипника, але дурне видалення в грі з ЦСКА не дозволило йому вийти на поле в Іспанії.

При цьому в лазареті залишається основний центральний захисник Віталій Вернидуб.

Цікаво, що ще жодного разу у своїй історії луганський клуб не долав бар'єр кваліфікації Ліги Європи. Команда вже двічі виступала в груповому раунді, але робила це напряму.

Зоря - Еспаньол: прогноз букмекерів

"Еспаньол"

У міжсезоння у команди змінився головний тренер - шанс проявити себе отримав наставник резервістів Давід Гальєго. Фахівець привів до складу кілька молодих гравців і в цілому поки успішно створює новий колектив.

Каталонці вже пройшли два раунди кваліфікації єврокубка і зробили це дуже легко. Спочатку був пройдений ісландський "Стьярнан", а потім швейцарський "Люцерн". За чотири поєдинку іспанці забили 13 голів і пропустили лише один. Боротьби тут не було і близько.

При цьому "Еспаньол" - типова домашня команда, яка на виїзді виглядає не так яскраво, як у рідних стінах. Її сильні сторони - володіння м'ячем, пресинг і стрімкий перехід в атаку, що колектив у всій красі продемонстрував у першій грі з "Зорею".

На старті нового сезону чемпіонату Іспанії "Еспаньол" поступився "Севільї" (0:2), а перед візитом у Запоріжжя зіграв внічию з "Алавесом", не зумівши реалізувати свою перевагу у володінні м'ячем.

В кадровому плані під питанням участь Педроси, Ітурраспе, Давіда Лопеса і Пьятті, але кожному з них тренер зможе знайти гідну заміну, якщо того вимагатиме ситуація.

Слова перед матчем

Головний тренер "Зорі" Віктор Скрипник:

"Ми чудово розуміємо проти кого граємо. Знаємо, що завтра буде повний стадіон. І ми дуже хочемо стрибнути вище голови, порадувавши наших уболівальників хорошою грою і, по можливості, пройти далі. Вигравши у такого суперника можна стати героями".

Головний тренер "Еспаньола" Давід Гальєго:

"Ми будемо грати так, як граємо завжди. Звичайно, будемо робити все, для того, щоб захистити свої ворота, але і про атаку не слід забувати. Не скажу, що будемо робити це агресивно, але постараємося зробити все, що від нас залежить, щоб забити гол. Можу сказати, що в "Зорі" дуже багато хороших футболістів. Очікуємо непростої зустрічі".

Орієнтовні склади

"Зоря": Шевченко, Тимчик, Білий, Чеберко, Михайличенко, Кочергін, Ледньов, Іванисеня, Хомченовський, Громов, Русин

"Еспаньол": Дієго Лопес, Коршия, Мармоль, Калеро, Віла, Мелендо, Рока, Санчес, Варгас, Феррейра, У Лей

Арбітр

Головним арбітром матчу призначено румуна Раду Петреску.