Литва - Україна / REUTERS

Футболісти збірної України дали свої коментарі після перемоги над збірною Литви (3:0) у п'ятому турі кваліфікації Євро-2020.

Півзахисник Руслан Малиновський, який відзначився забитим голом, віддав належне супернику:

"Грали проти хорошої команди. Вони билися, старалися виграти вдома, але, я думаю, ми особливо не дали їм шансів. Не треба так говорити, що старшокласники прийшли зіграти з младшокласниками. У Литви - хороша команда, вони старалися і мікромоменти у них були. Ми забили швидкий м'яч, що допомогло нам у подальшому".

Малиновський також закликав не забігати вперед:

"Один крок і ми на Євро? Зачекайте. Наступна Литва, потім Португалія... Давайте будемо готуватися до цих ігор. Ще рано говорити про це".

Відео - Footboom.

Андрій Ярмоленко здивувався кількості українських вболівальників у Литві:

"Під'їжджали до стадіону, побачили, скільки наших вболівальників, і я трохи здивувався. Але ще більше здивувався, коли ми вийшли на розминку. Дивишся на трибуну - практично всі наші вболівальники. Величезне їм спасибі".

Захисник збірної Сергій Кривцов зазначив, що команді потрібно працювати над реалізацією моментів:

Читайте також"Звільнення наших полонених важливіше": Шевченко - про перемогу збірної України (відео)

"Очікували, що Литва не буде особливо грати у відкритий футбол. Намагалися за рахунок контролю м'яча розкривати зони, розхитувати, розширювати. Наприкінці багато передач не вистачало, мабуть, через якість поля - воно надто швидке. Ми звикли до трави, був штучний газон. Але були хороші моменти, будемо працювати над реалізацією".

Кривцов також підкреслив, що кваліфікація на чемпіонат Європи для збірної України не закінчиться після другого матчу з литовцями:

"Повторний матч проти Литви, думаю, багато що прояснить, але на цьому наш відбірковий етап не закінчиться".

Відео - terrikon.

Як повідомляв УНІАН, раніше перемогу над Литвою також прокоментував головний тренер збірної України Андрій Шевченко.