Андрій Шевченко / REUTERS

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко на післяматчевій прес-конференції підбив підсумки після нічийного результату в товариському матчі проти Нігерії (2:2).

"У першому таймі ми багато помилялися, але найголовніше, що команда не зрадила своїм принципам, прагнула контролювати м'яч, діяти різнобічно, створила моменти. Не вистачило балансу в грі, було багато помилок, особливо в передачах в центрі поля", - зазначив Шевченко.

Тренер залишився задоволений другим таймом у виконанні команди:

"У перерві ми внесли корективи, трохи змінили структуру гри. У другому таймі футболісти вийшли з бажанням перемогти. Я вдячний хлопцям як за таку віддачу, так і за той футбол, який вони показали - не було навала, а був повний контроль за рахунок коротких та середніх передач, які були більш ефективні. М'яч дуже добре рухався в середині поля, ми стали менше помилятися, набагато краще контролювати позиції".

Читайте такожЗбірна України пішла від поразки в товариському матчі з Нігерією

Шевченко також пояснив, з чим пов'язані пропущені м'ячі:

"З проблемами в балансі гри команди. Ми граємо з великою кількістю футболістів на чужій половині поля, і коли відбуваються невимушені помилки при передачах в середині поля, це призводить до втрат. Ми грали з фізично дуже сильною командою, яка має в своєму складі швидкісних і добре підготовлених футболістів. Якщо їм залишати простір, вони створюють проблеми".

Відео прес-конференції було опубліковано на YouTube-каналі dynamo.kiev.ua.

УНІАН також повідомляв про те, як зіграли конкуренти збірної України у відборі на Євро-2020, поки команда Шевченка проводила товариський матч.