Каштру чекає складного матчу / фото: ФК Шахтар

Головний тренер донецького "Шахтаря" Луїш Каштру назвав сильні сторони італійської "Аталанти" перед поєдинком другого туру групового раунду Ліги чемпіонів.

Португальця цитує прес-служба "гірників".

Читайте такожКлуб АПЛ взимку планує підсилитися лідером Шахтаря і збірної України - ЗМІ

Відео дня

"Те, що трапилося в Загребі - не те, що "Аталанта" показує протягом усього сезону. Це помилковий крок. Вони дуже компетентні і сильні. "Аталанту" ви бачили в останньому матчі з "Ромою": індивідуальна опіка по всьому полю, високий пресинг, дуже швидкі атаки після виграшу м'яча. Вони просто фантастичні, грають чудово.

З цим суперником буде дуже складний матч. Це відмінний виклик для нас. Ми працюємо кілька місяців, щоб бути сильними в ці моменти сезону, і ми сильні", - підкреслив Каштру.

Тренер відзначив, що представники "Шахтаря" ретельно аналізують суперника:

"У нас є звіти по всім матчам "Аталанти". Є люди, які спостерігають за командою. Ми працюємо своїм колективом, щоб вивчати та аналізувати суперників. Але ми теж дуже сильні, і "Аталанті" також доведеться дуже нелегко в матчі з нами".

Поєдинок другого туру групи C "Аталанта" - "Шахтар" відбудеться 1 жовтня в Італії. У першому турі італійці поступилися загребському "Динамо" (0:4), а "Шахтар" - "Ман Сіті" (0:3).

УНІАН раніше повідомляв, що дебютний гол Коноплянки допоміг "Шахтарю" перемогти "Ворсклу".