REUTERS

Центральним матчем сьомого туру іспанської Прімери стало мадридське дербі - "Атлетіко" на своєму полі приймав мадридський "Реал".

Команди зіграли внічию без голів - 0:0.

Читайте такожМессі може залишитися без футболу на місяць

Відео дня

У першому таймі йшла обопільна боротьба, але дійсно небезпечних моментів було обмаль. У кінцівці два дальні удари наніс хавбек "Реала" Тоні Кроос, але в обох випадках надійно зіграв голкіпер господарів Ян Облак.

Після перерви ситуація не змінилася. Команди регулярно доходили до воріт один одного, однак до удару найчастіше справа не доходила. Активніше йшли вперед підопічні Зінедіна Зідана.

Найнебезпечніший момент стався біля воріт "Атлетіко" на 75-й хвилині. Начо подав у штрафну, а Карім Бензема пробивав головою в нижній кут, але Облак зробив неймовірний сейв.

"Атлетико" - "Реал" - 0:0

"Атлетіко": Облак, Тріппьєр, Савіч, Хіменес, Лоді (Лемар, 61), Коке, Сауль, Партей, Вітоло (Корреа, 46), Коста, Феліш (Льоренте, 70)

"Реал": Куртуа, Карвахаль, Варан, Рамос, Начо, Вальверде (Модріч, 68), Каземіро, Кроос, Бейл, Бензема (Йовіч, 88), Азар (Родрігес, 77)

Попередження: Партей - Начо, Варан

Таким чином, "Реал" після семи турів очолює турнірну таблицю Прімери, набравши 15 очок. "Атлетіко" разом з "Гранадою" відстають від "вершкових" на один пункт.

УНІАН раніше повідомляв, що "Реал" обіграв одного з лідерів чемпіонату Іспанії.