Беньямін Вербич / REUTERS

Півзахисники київського "Динамо" Беньямін Вербич та Віталій Буяльський поділилися емоціями після нічиї зі швейцарським "Лугано" (0:0) на виїзді у другому турі групового етапу Ліги Європи.

Гравці давали коментарі в ефірі телеканалу "Футбол 1".

Читайте такожДинамо не змогло обіграти Лугано у Лізі Європи

Відео дня

"Ми приїхали за перемогою і трьома очками, але "Лугано", незважаючи на те, що грало на своєму полі, весь час захищалося і вичікувало нашої помилки. Ми перепробували все, але м'яч просто не хотів йти у ворота. Тим не менш, одне очко в Лізі Європи - це не так уже й погано.

Велика кількість браку в простих ситуаціях? Поле було досить важким. Повторюся, ми хотіли перемогти, але в одних іграх ти помиляєшся частіше, ніж в інших. Життя триває, а ми лідируємо в нашій групі", - зазначив Вербич.

Буяльський зауважив, що кияни в другому таймі додали, але суперник занадто щільно оборонявся:

"В принципі ми не на всі сто відсотків задоволені нічиєю. У другому таймі ми повністю контролювали гру. Важко грати проти команди, яка всіма силами захищається. Не реалізували свої моменти. Ми знали, що коли будемо накривати їх, вони будуть вибивати м'яч в один дотик. Вийшло так, що за рахунок цього вони і створювали свої моменти. У перерві тренер вніс корективи і в "Лугано" вже моментів не було".

"Динамо" в п'ятому матчі поспіль у всіх турнірах змогло зберегти свої ворота сухими. Таким чином, після двох турів у активі киян 4 очки, у "Лугано" - 1.

УНІАН раніше повідомляв, що Михайличенко пояснив, чому Динамо "втратило два очки".