Бєсєдін оформив дубль / фото: ФК Динамо

У десятому турі української Прем'єр-ліги "Колос" приймав київське "Динамо".

Гості зуміли здобути скандальну перемогу з рахунком 4:0.

Читайте такожДинамо на півроку залишилося без основного захисника

Відео дня

Перший тайм пройшов з мінімумом моментів, а найцікавіше почалося після перерви. На 49-й хвилині поле залишив півзахисник "Динамо" Шепелєв, який отримав другу жовту.

Через кілька хвилин Максименко опинився на лінії воріт і відбив удар динамівця обличчям, але арбітр побачив в цьому епізоді гру рукою, вилучив гравця "Колоса" і призначив пенальті - покарання реалізував Циганков.

На 66-й хвилині кияни подвоїли перевагу: Бєсєдін вийшов на побачення з воротарем після пасу Кадара і переграв Волинця. Пізніше арбітр призначив другий пенальті у ворота "Колоса" за фол на Циганкові. Віктор не зумів реалізувати 11-метровий - голкіпер дістав м'яч. Трохи пізніше Бєсєдін оформив дубль, коли прокинув м'яч на хід і завдав удару з правого кута воротарського майданчика - 3:0.

У доданий час суддя призначив третій пенальті за фол проти Бєсєдіна. До точки підійшов Вербич, який переграв голкіпера і встановив остаточний рахунок.

"Колос" - "Динамо" - 0:4

Голи: Циганков, 56 (з пенальті), Бєсєдін, 66, 81, Вербич, 90+5 (з пенальті)

"Колос": Волинець, Зозуля, Максименко, Парамонов, Чорноморець, Ориховський (Кизилатеш, 70), Мілько, Ільїн, Волков, Костишин (Рябов, 61), Нехтій (Кожушко, 73)

"Динамо": Бущан, Караваєв, Шабанов, Кадар, Миколенко (Кендзьора, 75), Гармаш, Сидорчук, Шепелєв, Циганков (Цітаішвілі, 83), Бєсєдін, Де Пена (Вербич, 57)

Попередження: Ільїн, Ориховський, Мілько, Парамонов - Сидорчук, Шепелєв, Вербич, Бєсєдін

На 75-й хвилині Віктор Циганков не забив пенальті (воротар)

На 49-й хвилині був вилучений Володимир Шепелєв ("Динамо") (повторне попередження)

На 54-й хвилині був вилучений Максим Максименко ("Колос") (грубе порушення правил)

"Динамо" набрав 20 очок і займає друге місце в турнірній таблиці УПЛ, відстаючи від "Шахтаря" на 10 пунктів. "Колос" йде шостим, набравши 14 пунктів.

УНІАН раніше повідомляв, що "Шахтар" впевнено обіграв "Дніпро-1" на виїзді.