Луїш Каштру вважає, що у другому таймі Шахтар грав краще, ніж у першому / фото: ФК Шахтар

Головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру дав свої коментарі після матчу третього туру групового етапу Ліги чемпіонів проти "Динамо" Загреб, який завершився внічию.

Слова Каштру наводить сайт телеканалів "Футбол 1/2".

"До матчу всі хотіли перемогти. Але є певна історія гри. Будучи реалістом, я вважаю, що нічия - те, що найбільше підходить до цього матчу. Були моменти, коли ми були краще", - зазначив Каштру.

Відео дня

Читайте такожШахтар не зумів обіграти загребське Динамо в Лізі чемпіонів (фото)

Тренер звернув увагу на велику кількість фолів у суперника:

"За статистикою видно певний баланс по кутових, ударах. Крім контролю м'яча, його у нас було більше в процентному співвідношенні. Але не в третині поля суперника. Також кількість фолів дуже відрізняється: у них – 21, у нас - 8. "Динамо" вбивало нашу гру з самого початку. Вони не давали нам проводити свою гру".

На думку Каштру, другий тайм "Шахтар" провів краще:

"У другому таймі ми зіграли краще, ніж в першому. Ми повернулися до своєї гри, зрівняли рахунок. Також ми зреагували добре в кінці, створили моменти, які могли нас вивести вперед".

Також португальський фахівець прокоментував епізод з пенальті у ворота "Шахтаря":

"Переглядаючи епізод з пенальті, видно, що з боку Пятова був дотик. Складно аналізувати. Гравець був у офсайді. Якщо б я був арбітром, не поставив би пенальті, але розумію це рішення".

УНІАН вів онлайн-трансляцію матчу "Шахтар" - "Динамо" Загреб.