REUTERS

24 жовтня на НСК "Олімпійський" у Києві відбувся матч третього туру групового етапу Ліги Європи між київським "Динамо" і данським "Копенгагеном".

Читайте такожДинамо - Копенгаген - 1:1: онлайн матчу Ліги Європи

Команди зіграли внічию - 1:1.

Відео дня

Данці вже в першій атаці вийшли вперед. На третій хвилині пішла подача на дальню штангу і зкидка в центр на Сотіріу, який в дотик прошив сітку воріт Бущана з двох метрів.

Надалі динамівці частіше контролювали м'яч, але "Копенгаген" дуже надійно оборонявся. Крім того, на 22-й хвилині Бущан врятував ворота господарів після двох ударів суперника. Відповісти вдалося на 33-й хвилині, коли Де Пена здалеку потужно пробив з лівої - голкіпер тільки з другої спроби забрав м'яч.

Після перерви "Динамо" стало діяти гостріше і заробило штрафний на 53-й хвилині. Циганков подав у штрафну, а Шабанов завдав удар головою і зрівняв рахунок. Здавалося, що динамівці можуть швидко забити ще один м'яч, але данцям вдалося заспокоїти ситуацію. "Копенгаген", у свою чергу, на 73-й хвилині пробачив господарів: Сантос пробив, а м'яч після рикошету пройшов поруч зі штангою воріт Бущана.

Наприкінці команди втомилися, але все одно намагалися діяти на зустрічних курсах. Михайличенко випустив на поле Гармаша, але підсилити атаку таким рішенням не вдалося.

"Динамо" - "Копенгаген" - 1:1

Гол: Шабанов, 53 - Сотіріу, 2

"Динамо": Бущан, Кендзьора, Попов, Шабанов, Миколенко, Сидорчук, Шепелєв, Циганков, Де Пена (Гармаш, 80), Вербич, Бєсєдін

"Копенгаген": Юнссон, Бартолєц, Папаяннопулос, Нельссон, Ов'єдо, Стаге, Зека, Фішер (Томсен, 75), Сантос (Бендтнер, 89), Сотіріу, Фальк (Варела, 87)

Попередження: Сидорчук, Вербич, Кендзьора, Бєсєдін - Стаге

Команди набрали по п'ять очок і продовжують ділити перші два місця в групі B. "Динамо" наступний матч проведе також проти "Копенгагена", але на виїзді. Гра пройде 7 листопада.

УНІАН раніше повідомляв, що "Олександрія" зіграла внічию у Франції.