Хосеп Гвардіола / REUTERS

Головний тренер "Манчестер Сіті" Пеп Гвардіола поділився очікуваннями від матчу проти донецького "Шахтаря" в п'ятому турі групового етапу Ліги чемпіонів.

Спеціаліста цитує Tribuna.com.

Читайте такожМанчестер Сіті - Шахтар: де дивитися матч Ліги чемпіонів

Відео дня

"У нас є десять очок. Буде шанс завтра закрити питання виходу в плей-офф. "Шахтар" нас добре знає, ми їх добре знаємо. Звичайно, будемо готуватися.

Подивимося, в якій будемо формі після важкого матчу з "Челсі". Покажемо свій найкращий футбол. Хочемо поїхати в Загреб, забезпечивши вихід в плей-офф", - зазначив Гвардіола.

Також наставник "городян" похвалив свого підопічного - українця Олександра Зінченка, який відновлюється після операції на коліні:

"На жаль, він травмований. Олександр - неймовірний професіонал, він може зіграти на кількох позиціях, він пристосувався до гри лівим захисником. Ми раді, що у нас є такий гравець, як Зінченко. В цілому, ми з кожним тижнем стаємо краще, гравці звикають до нових позицій".

Матч пройде на стадіоні "Етіхад" 26 листопада. Початок - о 22:00.

Після чотирьох турів "Ман Сіті" очолює групу C, набравши 10 очок. "Шахтар" посідає другу сходинку, набравши 5 пунктів і випереджаючи загребське "Динамо" за додатковими показниками.

УНІАН раніше повідомляв про те, що УЄФА призначив арбітрів на матч "Шахтаря" проти "Манчестер Сіті".