Сікорський проводив за Агробізнес перший сезон / фото: ФК Агробізнес

Клуб Першої ліги України "Агробізнес" розірвав контракт з нападником Ігорем Сікорським через те, що футболіст відвідав Росію.

Читайте такожУкраїнський футболіст з російського чемпіонату порівняв збірні України та Росії

Клуб вважає, що гравець порушив пункт угоди, згідно з яким він зобов'язаний сприяти збереженню та підвищенню престижу клубу.

Відео дня

"Прикро, але сьогодні футбол - це політика. Коли в Україні війна, з передовою привозять поранених і вбитих, чи не щодня у різних куточках України ховають героїв, українська футбольна громадськість не може стояти осторонь, ніби її це не стосується.

Сікорський демонстративною поїздкою в Росію дискредитував клуб, який підтримує українську армію. У той час, коли він в екіпіровці клубу відпочивав в країні-окупанті, тільки за один день з передовою переправили 9 поранених, двоє загинули. "Агробізнес" вважає неприпустимим, щоб цей гравець був у нашому клубі", - йдеться в заяві.

Instagram

Для 31-річного Сікорського це був перший сезон в команді з Волочиська. У 19 матчах форвард забив 8 голів. У минулому він захищав кольори "Сталі", "Миколаєва" та інших українських клубів.

УНІАН раніше також повідомляв про те, що екс-футболіст збірної України заявив про готовність попрацювати в російському клубі.