Атлетіко не втримав перевагу / фото: twitter.com/atleti

Мадридський "Атлетіко" вилетів з Кубка Іспанії, поступившись на стадії 1/16 фіналу команді з третього дивізіону чемпіонату Іспанії "Культураль Леонеса".

Читайте такожВиграв усі фінали: озвучена фантастична статистика Зідана на чолі Реала

У другому таймі підопічні Дієго Сімеоне вийшли вперед завдяки голу Анхеля Корреа, проте в кінцівці "Леонеса" зрівняла рахунок і перевела гру в додаткові тайми, де сенсаційну перемогу представнику Сегунди B приніс Серхіо Беніто 2:1.

Це був четвертий раз в історії "Атлетіко", коли команда не змогла пройти клуб з третьої ліги в Кубку Іспанії. Останній раз подібне траплялося у 2011-му році. Тоді після двох ігор з "Альбасете" (2:1, 0:1) керівництво клубу вирішило призначити головним тренером Сімеоне.

Після поєдинку Дієго Сімеоне прокоментував провал на прес-конференції:

"Беру відповідальність на себе. Моє бажання працювати в команді не зникало ніколи. Були серії пенальті, овертайми у Лізі чемпіонів, але нічого не змінювалося. Зараз все теж залишиться, як раніше. У мене хороша команда, а результати будуть".

Відеоогляд матчу

УНІАН раніше повідомляв про те, що "Барселона" здобула скромну перемогу в першому матчі під керівництвом нового тренера.