Мілевський не планував тиснути руку Бойку / фото: ФК Динамо-Брест

Екс-футболіст збірної України Артем Мілевський прокоментував свій конфлікт з голкіпером київського "Динамо" Денисом Бойком.

Читайте такожГолкіпер Динамо демонстративно уникнув рукостискання з Мілевським (відео)

Мілевський у складі "Динамо-Брест" зустрічався з киянами на зборі. Перед товариською грою він підійшов до лави київського "Динамо", щоб привітатися з тренерами та гравцями своєї колишньої команди. У цей момент Бойко встав з лавки та пішов.

Відео дня

"Бойко, напевно, подумав, що я буду з ним вітатися, тому втік. Але я і сам не збирався з ним вітатися. Він сам знає, чому. Всі знають цю історію. Втік і втік. Знову вчинив як... Не дуже. Я йому навздогін так і сказав: "Я з тобою не збирався вітатися". Так що, міг би сидіти на місці.

Для мене це заморожений конфлікт. Хтось, може, не вважає це якоюсь проблемою чи якимось поганим вчинком, але для мене це неприйнятно. Коли ти живеш як в сім'ї, маю на увазі команду, негарно так робити. Взагалі так не можна. Таке не прощається", - зазначив Мілевський у коментарі YouTube-каналу ТРЕНДЕЦ.

У 2018 році Мілевський в Instagram назвав Бойка "щуром" через те, що під час спільного виступу футболістів за київське "Динамо" голкіпер спробував зшахраювати під час гри в карти.

Як повідомляв УНІАН, "Динамо" Київ розгромило брестське "Динамо" в контрольному матчі.