Соріано впевнений, що клуб нічого не порушив / фото: mancity.com

Виконавчий директор "Манчестер Сіті" Ферран Соріано висловив позицію клубу щодо рішення УЄФА про усунення команди від єврокубків на два сезони за порушення фінансового фейр-плей.

Читайте такожМанчестер Сіті на два роки відсторонили від участі в Лізі чемпіонів

Соріано цитує прес-служба "городян".

Відео дня

"Думаю, що клуб не може мовчати в такій ситуації. Ми повинні говорити заради фанатів і сім'ї "Манчестер Сіті" по всьому світу. Найважливіше, що я повинен констатувати: ці звинувачення не відповідають дійсності. Це просто брехня. Фанати не повинні сумніватися в цьому, а ми зробимо все, щоб довести нашу невинність.

Власник не інвестував гроші в клуб без необхідного оформлення. У клубу немає боргів, ми стабільні, а рахунки багато разів перевірялись аудиторами та інвесторами. Жодних зауважень не було. Сподіваюся, що ми зможемо закрити це питання до літа", - зазначив керівник.

Нагадаємо, Судова палата УЄФА з фінансового контролю за клубами, встановила, що "Ман Сіті" допустив серйозні порушення правил ліцензування та фінансового фейр-плей, завищуючи спонсорські доходи у звітах, наданих УЄФА у 2012-2016 роках.

Клуб крім дискваліфікації заплатить штраф у розмірі 30 мільйонів євро. "Ман Сіті" хоче оскаржити покарання у Спортивному арбітражному суді (CAS).

За інформацією Reuters, команда Пепа Гвардіоли може зіграти в Лізі чемпіонів наступного сезону, якщо доб'ється прискореного розгляду справи в CAS. По такій процедурі засідання може відбутися вже влітку.

УНІАН раніше повідомляв про те, що "Манчестер Сіті" загрожує ще одне серйозне покарання за фінансові махінації.