Ребров подякував

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров після матчу 21-го туру української футбольної Прем'єр-ліги з кропивницькою "Зіркою" узяв на себе усю відповідальність за сенсаційну поразку, повідомляє ФК "Динамо".

«Зірка використовувала всі свої моменти. В якихось моментах помилився воротар, але програла вся команда. В першу чергу, програв я. Хто помилився – ми розберемо в команді», - зазначив тренер.

«Неприємно грати, коли такий стан газону і коли команда, яка нас приймає, тиждень тренується на полі. Це не нормально. Якщо у нас серйозний чемпіонат, куди ми прагнемо, повинен бути регламент. Так, я розумію, що всі команди в дуже складній ситуації, але не може бути такого, що команда тиждень тренується на полі, на якому вони приймають всі ігри. Я не кажу, що це причина поразки. Так, поле складне і воно нівелювало клас футболістів, але в регламенті повинні бути приписані якісь правила», - додав фахівець.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, "Динамо" програло з рахунком 0:2 і вже сьогодні "Шахтар" може збільшити відрив від головного конкурента в боротьбі за чемпіонський титул до 16 очок