Барселона може відстати від Реала на чотири очки / фото REUTERS

У центральному матчі 33-го туру чемпіонату Іспанії "Барселона" приймала мадридський "Атлетіко".

Читайте такожВрятує тільки одне: Барселона готова звільнити головного тренера

Команди зіграли внічию з рахунком 2:2.

На 11-й хвилині відбувся автогол у ворота гостей, коли Дієго Коста зрізав м'яч у свої ворота після подачі з кутового. Мадридці на швидко зрівняли рахунок, заробивши пенальті. Покарання точно виконав Сауль - 1:1.

Після перерви "Барселона" почала контролювати гру, а на 50-й хвилині вийшла вперед: Феліпе порушив правила на Семеду у штрафному, а рефері призначив ще один пенальті, який реалізував Мессі. Для аргентинця цей забитий м'яч став 700-м в кар'єрі. Капітан каталонців став другим після Кріштіану Роналду середи діючих гравців, які подолали цю позначку.

Втримати переможний рахунок каталонцям не вдалося. Півзахисник "Атлетіко" Феррейра Карраско заробив пенальті, який став третім у поєдинку. Сауль знову підійшов до "точки" та оформив дубль.

"Барселона" - "Атлетіко" - 2:2

Голи: Коста, 11 (автогол), Мессі, 50 (пенальті) - Сауль, 19 (пенальті), 62 (пенальті)

"Барселона": тер Штеген, Семеду, Піке, Ленгле, Альба, Відаль (Грізманн, 90), Бускетс (Фаті, 85), Ракітіч (Роберто, 63), Пуч, Мессі, Суарес

"Атлетіко": Облак, Аріас, Хіменес, Феліпе, Лоді, Корреа (Вітоло, 84), Партей, Сауль, Феррейра Карраско (Лемар, 85), Льоренте (Феліш, 69), Коста (Мората, 77)

Попередження: тер Штеген, Піке, Мессі - Сауль, Феліпе, Коста, Феррейра Карраско, Лемар

Відеоогляд матчу опубліковано на офіційному YouTube-каналі Ла Ліги.

"Барселона" зіграла внічию в третьому з останніх чотирьох матчів і продовжує відставати від лідера "Реала" на одне очко. При цьому команда Зінедіна Зідана збільшить відрив до чотирьох пунктів, якщо переможе "Хетафе" 2 липня.

УНІАН раніше повідомляв про те, що "Барселона" та "Ювентус" здійснили гучний обмін футболістами.