Мирон Маркевич вважає шанси команд рівними / фото УАФ

Колишній тренер "Металіста", "Дніпра" і збірної України Мирон Маркевич оцінив шанси "Динамо" і "Зорі", які сьогодні, 16 липня, зустрінуться в Києві в 31-му турі УПЛ.

Дивіться на УНІАН онлайн відео трансляцію матчу Динамо - Зоря.

Читайте такожДинамо - Зоря: де дивитися матч УПЛ

Відео дня

Слова Маркевича наводить footboom.com.

"Обидві команди зараз грають досить відкрито. І я не думаю, що вони щось будуть кардинально міняти в своїх планах. Так що, швидше за все, ми станемо свідками відкритого футболу, де у кожного будуть фактично рівні шанси на успіх", - сказав Маркевич.

Фахівець висловив думку, що "Динамо" зіткнеться з більшим тиском, ніж "Зоря":

"Зоря" якщо навіть не візьме друге місце - великої трагедії з цього не буде. А ось для киян це серйозний удар по престижу, по всьому. Так що на "Динамо" тиск буде набагато більше".

Маркевич підкреслив, що "шанси обох команд 50 на 50", а також назвав головну проблему "Динамо":

"Проблема "Динамо" в тому, що команді дуже важко даються голи, надія тільки на Вербича, більше ніхто і не здатний реально загострити дії на вістрі. Кияни зараз дуже серйозно недоукомплектовані. У той же час є футболісти, навколо яких можна будувати гру - крім Вербича ті ж Буяльський, Циганков, Миколенко. В останньому матчі проти "Олександрії" він не грав, це було дуже погано. Ну і ми бачимо, що багато залежить від того, в якому стані знаходиться Циганков. Втім, тут така гра, абсолютно всім динамівцям треба вийти і зіграти через не можу".

Матч "Динамо" - "Зоря" розпочнеться о 19.00.

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що очікуваннями від матчу "Динамо" - "Зоря" поділився Олександр Головко.