Головко вважає, що Динамо знаходиться на своєму рівні / фото footboom.com

Колишній футболіст "Динамо" та збірної України Олександр Головко поділився думками щодо матчу киян у 31-му турі Української Прем'єр-ліги проти "Зорі".

Дивіться на УНІАН онлайн відео трансляцію матчу Динамо - Зоря.

Читайте такожДинамо - Зоря: прогноз букмекерів на матч УПЛ

Відео дня

Телевізійного експерта та екс-тренера молодіжних збірних України цитує портал zbirna.com.

"Для "Динамо" це буде кубкова гра, як і недавній фінал з "Ворсклою". Ціна матчу дуже велика. У "Зорі", на мій погляд, вантаж відповідальності все-таки менше. Не можна говорити, що луганчанам нічого втрачати, як і олександрійцям, все-таки на кону Ліга чемпіонів.

Але "Зоря" вже досягла величезного прогресу з Віктором Скрипником. Команда грає з упевненістю. "Динамо" в цьому матчі буде складно зламати оборону луганчан", - сказав Головко.

Динамівець також зазначив, що нинішня форма команди Олексія Михайличенка відповідає її реальному рівню:

"У "Динамо" зараз така команда, як є. Ні більше, ні менше. Звичайно, всі хочуть бачити команду на першому місці. Але за нинішніх реалій це складно. Команда грає на своєму рівні, трохи краще, трохи гірше, що дозволяло їй в останні роки виходити в єврокубки. У Олексія Михайличенка такий нинішній кадровий потенціал і з такими реаліями доводиться миритися".

У турнірній таблиці Прем'єр-ліги "Зоря" займає друге місце, випереджаючи "Динамо" на один пункт за два тури до кінця сезону.

УНІАН раніше представив розклади та прогноз букмекерів перед останніми турами УПЛ.