Головним арбітром першого матчу раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів між "Гентом" і "Динамо" буде румун Овідіу Хацеган.

Про це повідомляється на офіційному сайті УЄФА.

Інші арбітри на полі також є земляками головного тренера "Динамо" Мірчі Луческу - всі вони представляють Румунію. Арбітри на лініях - Октавіан Шовре і Себастьян Георге. Четвертий рефері - Себастьян Колцеску.

Відео дня

Відеоасистентом арбітра буде італієць Массіміліано Ірраті.

Читайте також"Шанси 50 на 50": Суркіс розповівів, за рахунок чого Динамо може пройти Гент в Лізі чемпіонів

Хацеган раніше тричі працював на матчах "Динамо" в єврокубках, і всі вони завершилися внічию.

У 2011 році румун судив зустріч групового етапу Ліги Європи "Динамо" - "Сток Сіті" (1:1), в сезоні 2015-2016 працював на матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між "Манчестер Сіті" і "Динамо" (0:0), а в наступному сезоні - на матчі групового етапу ЛЧ "Наполі" - "Динамо" (0:0).

"Гент" - "Динамо": перед матчем

  • "Динамо" проведе перший матч проти "Гента" 23 вересня на виїзді. Початок зустрічі - о 22.00. Гра-відповідь пройде 29 вересня.
  • "Динамо" стартувало в кваліфікації Ліги чемпіонів з третього раунду відбору, обігравши в Києві нідерландський АЗ. "Гент" також почав свій шлях у відборі з третього раунду. Команда обіграла віденський "Рапід".
  • У складі "Гента" виступають відразу три українці: вихованець "Динамо" Роман Яремчук, Роман Безус та Ігор Пластун.
  • Перед матчем проти "Рапіда" з "Гента" був звільнений головний тренер команди Ласло Болоні - з формулюванням "через несприятливу атмосферу в команді". Зокрема, відомо, що у Болоні виникли розбіжності з Яремчуком. Команду прийняв 38-річний Вім де Деккер.
  • "Динамо" і "Гент" раніше грали один проти одного в кваліфікації ЛЧ 2010-2011. Тоді кияни двічі обіграли бельгійців - 3:0 і 3:1.
  • Екс-тренер "Гента" скептично оцінив шанси бельгійського клубу у протистоянні з "Динамо".