Худжамов вірить у те, що Зоря здатна здобути результат / фото ФК Маріуполь

Колишні футболісти Ігор Шуховцев і Рустам Худжамов поділилися думкою про шанси луганської "Зорі" в матчі 1-го туру групового раунду Ліги Європи проти "Лестера" на виїзді.

УНІАН проведе онлайн-трансляцію матчу Лестер - Зоря.

Читайте такожЛестер - Зоря: анонс матчу Ліги Європи

Відео дня

На думку Шуховцева, команді Віктора Скрипника варто ризикувати та йти в атаку:

"Зоря" здатна показати атакуючий футбол і доставити масу незручностей англійській команді. Думаю, що "Лестер" поставиться до клубу з України з великою обережністю. Хотілося б побачити у всій красі атакуючу групу "Зорі", яка, за умови чіткого виконання вимог Віктора Скрипника, може пробити оборону "Лестера", і, в цілому, підтримати високий темп гри.

У цьому поєдинку точно будуть забиті м'ячі. Скільки їх буде, передбачити не беруся. Упевнений, що футболісти "Зорі" викладуться на всі сто відсотків. Чекаю позитивного для "Зорі" підсумку. Тим більше, що команда Скрипника в єврокубках, зазвичай, інша - більш зібрана, мобілізована та агресивна, ніж в УПЛ.

Думаю, що нам вдасться побачити дуже цікавий матч. Що стосується шансів, то вони 50 на 50, і це не аванс для "Зорі", а реальна оцінка ситуації", - цитує екс-воротаря zbirna.com.

Худжамов у коментарі сайту телеканалів "Футбол 1/2/3" зазначив, що у "Зорі" є проблеми, але на їхньому тлі з'явився шанс здивувати скептиків:

"Скрипник зарекомендував себе прогресивним тренером, якого любить колектив і вірить у нього. Але є складнощі, які можна назвати непереборними. Ми бачимо ситуацію з працевлаштуванням, багато футболістів пішло і ще багато факторів, які можуть перешкодити. Але в будь-якому випадку для хлопців це хороший шанс заявити про себе і показати, що, попри всі ставки проти них, вони можуть зібратися і здобути результат.

За іменами "Лестер" - фаворит цієї групи, але в єврокубках не завжди зрозуміло, чого можна очікувати. Вони просто грають в такій лізі, де кожна гра вирішальна, люди працюють з повною відповідальністю. Вони розуміють, що навіть якщо вболівальників немає на стадіоні, то вони є десь там.

Думаю, що сподіватися на невмотивованого суперника - це слабка позиція з точки зору розвитку клубу. Навпаки, потрібно бажати сильного противника і на його тлі себе проявляти".

"Лестер" - "Зоря": перед матчем