Колос спробує пройти ще один раунд кваліфікації ЛЄ / фото ФК Колос

У рамках третього раунду кваліфікації Ліги Європи український "Колос" зустрінеться з хорватською "Рієкою". Матч пройде 24 вересня на стадіоні "Руєвіца" в Рієці.

УНІАН вестиме онлайн-трансляцію матчу Рієка - Колос.

Стартовий свисток прозвучить о 21.45.

Відео дня

Рієка - Колос: де дивитися матч по ТБ

Доля путівки в наступний етап кваліфікації визначиться за підсумками однієї зустрічі. Переможець цієї пари в раунді плей-офф зіграє проти переможця пари "Копенгаген" - "Пяяст".

"Рієка"

"Рієка" в минулому сезоні стала бронзовим призером чемпіонату Хорватії, а також володарем Кубка Хорватії і починає свій шлях у кваліфікації Ліги Європи з третього відбіркового раунду.

У чемпіонаті Хорватії 2020-2021 команда, яку очолює словенець Симон Рожман, стартувала зі змінним успіхом. "Рієка" здобула дві перемоги і два рази програла. Свій попередній матч "Рієка" провела ще 12 вересня - на виїзді з рахунком 0:3 команда програла "Осієку".

Відзначимо, що перед грою з "Колосом" "Рієка" продала свого найкращого бомбардира Антоніо Чолака (20 голів у 40 матчах минулого сезону).

Рієка - Колос: прогноз букмекерів

"Колос"

"Колос" в цьому сезоні дебютує в єврокубках. Команда завоювала це право, вигравши плей-офф УПЛ за путівку в Лігу Європи. "Колосу" вдалося пробитися на євроарену вже у своєму дебютному сезоні в елітному дивізіоні чемпіонату України.

У кваліфікації ЛЄ "Колос" стартував з другого раунду. Команда Руслана Костишина піднесла сюрприз, обігравши на виїзді "Аріс" з рахунком 2:1.

"Колос" непогано розпочав і новий чемпіонат України, набравши 6 очок у трьох турах. Після поразки від "Шахтаря" (1:3) клуб з Ковалівки розгромив "Львів" (4:0) і обіграв "Рух" (2:1).

Орієнтовні склади

"Рієка": Пршкало, Распопович, Галович, Велковскі, Галешич, Андріяшевич, Чапан, Стефулі, Павичич, Гнізда, Мурич

"Колос": Волинець, Гавриш, Петров, Новак, Кравченко, Богданов, Задоя, Ємець, Смирний, Антюх, Лисенко

Слова перед матчем

Головний тренер "Рієки" Симон Рожман:

"Вихід "Колоса" у цю стадію змагань не став для мене несподіванкою. Ми будемо грати з сильною і агресивною командою, у якої практично немає перепадів в грі. Вони пропускають небагато і це неспроста".

Головний тренер "Колоса" Руслан Костишин:

Зібраної інформації про "Рієку" було предостатньо, щоб якісно підготуватися до протистояння. На цьому етапі потрібно враховувати кожну дрібницю. Чи послабить "Рієку" відхід голеадора Антоніо Чолака в ПАОК? Складно сказати, адже "Рієка" відразу ж орендувала талановитого нападника Сандро Куленовича з загребського "Динамо".

Арбітр

Судити матч буде бригада арбітрів на чолі з португальцем Тіагу Мартіншем.