Сергій Палкін заявив, що Шахтар підтримує Рух / фото ФК Шахтар

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін озвучив позицію донецького клубу в ситуації з перенесенням матчу УПЛ проти "Руху" через коронавірус.

Палкіна цитує офіційний сайт "Шахтаря".

"У мене була розмова з президентом "Руху". Він сказав, що у них п'ять людей з позитивним результатом тесту на COVID-19 і є ймовірність того, що ще троє заразилися. Я сказав, що все можливе ми зробимо. Для нашого, українського чемпіонату це не дуже хороший знак. Сподіваюся, в майбутньому таких моментів буде якомога менше", - сказав Палкін.

"Звичайно, ми не будемо претендувати на технічну поразку для "Руху", тому що це спільна біда, не тільки нашої країни, а всього світу. Ми повинні в такій ситуації діяти як сім'я, допомогти клубу подолати ці проблеми і зіграти пізніше", - додав він.

Палкін підкреслив, що перенесення матчу на 23 вересня змушує "Шахтар" перебудувати підготовку і тренувальний процес команди, проте "гірники" підтримують "Рух":

"Зараз потрібно перебудовуватися і проводити якийсь товариський матч, щоб команда була у формі. Повторюся, ми всіляко підтримуємо "Рух": вони повинні впоратися з цією бідою, щоб всі хлопці одужали".

Коронавірус в українському футболі: останні новини