Каштру спілкувався з журналістами в режимі онлайн / фото ФК Шахтар

Головний тренер донецького "Шахтаря" Луїш Каштру і кілька гравців команди вперше в історії Української Прем'єр-ліги провели прес-конференцію після матчу з "Динамо" в режимі онлайн.

Читайте такожШахтар здобув комфортну перемогу над Динамо в Києві

У зв'язку з пандемією коронавірусу організатори не допустили представників ЗМІ до живого спілкування з представниками команди, тому свої запитання журналісти задавали через Zoom.

"Ми розглядаємо наступний матч, як найголовніший, не думаємо про трьох-чотирьох наперед. З початку сезону ми намагаємося віддавати все найкраще, не завжди все добре виходило, були моменти не найвдаліші. Це відбувається з будь-якою командою. У нас завжди є мета - виграти матч. Побити якийсь рекорд або оформити раннє чемпіонство не є нашою метою. Якщо зможемо побити рекорд, здобути титул як можна раніше - буде ще краще", - сказав Каштру.

Фахівець зазначив, що "Динамо" перевершувало його команду в перші півгодини гри, але потім все змінилося:

"Спочатку були складнощі. "Динамо" було краще у перші 20-30 хвилин. Вони були агресивніше при нашому розіграші, забирали у нас всі зони. Але час минав, ми вимагали все більше, у другому таймі контролювали гру. Зрозуміли по першому тайму, що нам потрібно рости. Цим будемо займатися до кінця сезону".

Відео опублікував офіційний YouTube-канал "Шахтаря".

"Шахтар" збільшив відрив від "Динамо" до 16 очок, а кияни опустилися на четверте місце в турнірній таблиці УПЛ.

УНІАН вів онлайн всеукраїнського дербі "Шахтар" - "Динамо".