Олексій Михайличенко / фото REUTERS

Головний тренер "Динамо" Олексій Михайличенко прокоментував майбутнє відновлення сезону в УПЛ.

Слова фахівця наводить офіційний сайт "Динамо".

"Рівень нашої готовності оцінити можна буде лише після першого офіційного матчу. Оцінювати поки що немає ніякого сенсу, та й нічого - адже був незвичайний спаринг у форматі два тайми по тридцять хвилин", - сказав Михайличенко, маючи на увазі контрольний матч проти "Олімпіка".

Відео дня

Читайте такожЧастину тренерського штабу Динамо можуть не допустити на матчі УПЛ після відновлення сезону

На його думку, відновлення сезону буде складним для всіх команд:

"Спаринги дуже важливі, тренування тренуваннями, а ігор зараз, звичайно ж, не вистачає. Ми знаємо, що таке ігровий ритм, ігрова практика, тому початок, думаю, буде дуже складним для всіх команд. Переходити від тренувань до офіційних ігор завжди важко, навіть у звичайній передсезонній підготовці, а в даній ситуації тим більше. Але ми будемо намагатися якомога швидше вийти з цієї ситуації".

"Така реальність - відновлюємо сезон грою проти "Шахтаря". Готуємося до неї. Побачимо все в неділю", - сказав тренер.

Михайличенко також підкреслив, що той факт, що дату матчу 24-го туру УПЛ з "Шахтарем" оголосили тільки 26 травня, вніс корективи в підготовку команди. Зокрема, через це довелося грати проти "Олімпіка" два тайми по 30 хвилин.

"У нас повинна була бути нормальна, повноцінна гра. Але ми тільки вчора ввечері дізналися розклад, інші нюанси. Напевно, це повинно робитися зовсім по-іншому. Ми вже не могли нічого міняти в наших планах, а змінили формат гри".

Нагадаємо, "Динамо" доведеться зіграти проти "Шахтаря" 31 травня.

Як повідомляв УНІАН, "Динамо" обіграло "Олімпік" завдяки двом голам за дві хвилини.