Десна вважається аутсайдером матчу / фото facebook.com/desnafc

У четвер, 24 вересня, українська "Десна" зіграє на виїзді з німецьким "Вольфсбургом" у третьому раунді кваліфікації Ліги Європи. Поєдинок пройде на стадіоні "Фольксваген-Арена" за порожніх трибун.

УНІАН вестиме онлайн-трансляцію матчу Вольфсбург - Десна.

Початок зустрічі - о 21.15.

Відео дня

Вольфсбург - Десна: де дивитися матч по ТБ

Команди визначать найсильнішого за підсумками одного матчу, в якому можливі овертайми та серія пенальті. У раунді плей-офф "Десна" може зіграти з переможцем пари "Санкт-Галлен" (Швейцарія) - АЕК (Греція).

"Вольфсбург"

Нинішній "Вольфсбург" добре знайомий українським уболівальникам. У минулому розіграші Ліги Європи "вовки" виступали в одній групі з "Олександрією" і двічі обіграли українців - 3:1 і 1:0.

Більш того, вже в 1/8 фіналу плей-офф німці зустрічалися з донецьким "Шахтарем". "Гірники" виглядали переконливіше і змогли перемогти в обох поєдинках - 2:1 вдома і 3:0 на виїзді.

У новому сезоні команда Олівера Гласнера почала свій шлях з другого раунду кваліфікації ЛЄ, де розгромила в гостях албанський "Кукесі" - 4:0. Вже відбувся старт і в Бундеслізі - там "Вольфсбург" зіграв у безгольову внічию з "Байєром".

Досвід у клубу на міжнародній арені величезний на тлі суперника - 83 матчі. Що стосується нинішньої форми команди, то оцінити її на старті сезону досить складно.

Кадрові втрати у "вовків" є в лінії захисту. У лазареті опинилися два правих захисники Мбабу і Вілліам, а також центрбек Понграчіч.

Вольфсбург - Десна: прогноз букмекерів

"Десна"

"Десна" в минулому сезоні стала четвертою в УПЛ і потрапила у кваліфікацію ЛЄ. Для чернігівців та їх головного тренера Олександра Рябоконя цей матч стане дебютом у єврокубках.

У новому сезоні чемпіонату України команда встигла провести вже три матчі. Спочатку була обіграна "Зоря" (3:1), а потім відбулися дві нічиї - проти "Динамо" (0:0), що не можна вважати невдачею, а в минулому турі - проти новачка еліти "Інгульця" (1:1).

Перед єврокубковим стартом клуб пережив кадрові втрати - команду покинули її головні зірки. Спочатку капітан "Десни" Денис Фаворов перейшов до "Зорі", а нещодавно відбувся трансфер бомбардира Олександра Філіппова у бельгійський "Сент-Трюйден". Обидва були символами нинішньої команди та творцями її успіхів.

Орієнтовні склади

"Вольфсбург": Кастельс, Штеффен, Лакруа, Брукс, Руссійон, Мехмеді, Арнольд, Шлагер, Брекало, Вегорст, Жоау Віктор

"Десна": Паст, Конопля, Тамм, Імереков, Гітченко, Мостовий, Тотовицький, Огиря, Домбровський, Калітвінцев, Будківський

Слова перед матчем

Головний тренер "Вольфсбурга" Олівер Гласнер:

"Ми поважаємо "Десну" і добре розбираємося в українському футболі, адже в минулому сезоні двічі зустрічалися з командами з України. Тому ми прекрасно розуміємо, що нам доведеться дуже постаратися, щоб ще на крок наблизитися до групового раунду Ліги Європи. "Десна" - відмінно організована команда, забити якої непросто. Гравці міцні фізично, позбавляють суперника простору, здорово грають на контратаках, використовуючи фланги і високого нападника. Ми знаємо, до чого готуватися".

Арбітр

Головним рефері поєдинку призначений бельгієць Лоуренс Віссер.