Десна вважається аутсайдером матчу з німцями / фото ФК Десна

У четвер, 24 вересня, чернігівська "Десна" зіграє на виїзді з німецьким "Вольфсбургом" у матчі третього раунду кваліфікації Ліги Європи. Поєдинок пройде на стадіоні "Фольксваген-Арена".

УНІАН вестиме онлайн-трансляцію матчу Вольфсбург - Десна.

Читайте такожВольфсбург - Десна: де дивитися матч кваліфікації Ліги Європи

Відео дня

Доля путівки в наступний етап відбору вирішиться за підсумками однієї зустрічі. Це буде дебют чернігівців на міжнародній арені.

Букмекери вважають український клуб аутсайдером майбутнього поєдинку.

На перемогу підопічних Олександра Рябоконя за підсумками основного часу матчу можна поставити з коефіцієнтом 17,5, на нічию - 6,90, а на перемогу "Вольфсбурга" - 1,18.

На прохід німецької команди до наступного етапу дається коефіцієнт 1,06. При цьому аналітики практично не вірять, що "Десна" зможе вибити "вовків" - 9,40.

"Вольфсбург" - "Десна": перед матчем

  • "Десна" в минулому сезоні УПЛ посіла четверте місце, що дозволило команді потрапити до кваліфікації Ліги Європи. "Вольфсбург" став сьомим у Бундеслізі.
  • Судити матч буде бригада арбітрів з Бельгії на чолі з Лоуренсом Віссером.
  • "Вольфсбург" вже стартував у другому раунді кваліфікації ЛЄ, розгромивши на виїзді албанський "Кукесі" з рахунком 4:0. У новому сезоні Бундесліги німці стартували з нічиї проти "Байєра" (0:0).
  • "Десна" після трьох турів УПЛ має у своєму активі п'ять очок, здобувши одну перемогу при двох нічиїх. В минулому турі чернігівці зіграли внічию з новачком чемпіонату.
  • У минулому сезоні "Вольфсбург" грав з "Олександрією" у групі Ліги Європи та виграв обидва матчі - 3:1 та 1:0. Також німецький клуб зустрічався з донецьким "Шахтарем" в 1/8 фіналу ЛЄ. "Гірники" виграли обидва матчі - 2:1 вдома і 3:0 на виїзді.
  • Перед грою в Німеччині "Десна" продала до Бельгії свою головну зірку.