Українські олімпійці-юнаки приміряли нове взуття / noc-ukr.org

Юнацька олімпійська збірна України продовжує підготовку до ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор, які в жовтні відбудуться в аргентинському Буенос-Айресі.

Саме з ЮОІ-2018 починається співпраця НОК та INTERTOP, який буде забезпечувати офіційну делегацію України на престижному спортивному форумі в Буенос-Айресі взуттям, повідомляє прес-служба Національного олімпійського комітету.

Завдяки об'єднанню спільних зусиль обох організацій олімпійські команди України будуть отримувати додаткову підтримку до кінця 2020 року.

Відео дня

До нової лінійки входять жіночі та чоловічі моделі у стилі «sport casual». Взуття вироблено в Україні. У палітрі представлено білий та темно-синій кольори, завдяки чому взуття легко пасуватиме до будь-якого гардеробу і допоможе створити лаконічний і в той же час стильний образ.

Першими власниками стильних новинок INTERTOP стануть спортсмени юнацької збірної Буенос-Айресу-2018. Сьогодні під час презентації стильне взуття приміряли представники нашої команди: борець Владислав Остапенко, боксер Тарас Бондарчук, баскетболісти 3х3 Олександр Сидорук та Вероніка Космач, веслувальник Іван Тищенко, фехтувальниця Катерина Черній. Юні олімпійці зізналися, що в цьому взутті відчувають себе комфортно та стильно й висловили готовність підкорювати вершини олімпійського Буенос-Айресу.

«Олімпійський комітет у своїй діяльності приділяє велику увагу тісній та плідній співпраці, взаємодії з нашими добрими друзями - спонсорами та партнерами. В наш час це дуже важливий момент! Нам дуже приємно офіційно підтвердити наші гарні стосунки з компанією INTERTOP, яка є найбільшою мережею взуттєвих магазинів України. Ми раді в вашому обличчі бачити надійних партнерів, друзів та однодумців. Таким чином, ми зможемо ще більше підтримувати наших олімпійців», - відзначив під час заходу Сергій Бубка, висловивши щирі слова подяки президентe групи компаній МТІ Володимиру Цою.

На сьогоднішній урочистий захід завітали й наші уславлені Олімпійські чемпіони та призери Ігор - Жан Беленюк, Наталія Добринська, Ілля Кваша, Олександр Крикун, Ольга Саладуха.