Переможець чемпіонату Києва серед ЗМІ Сергій Суровцев / Асоціація тенісистів-журналістів України

У Києві пройшли матчі Відкритого чемпіонату Києва з тенісу серед представників мас-медіа. За останні кілька місяців це другий подібний турнір для майстрів пера і мікрофону. Змагання були організовані Федерацією тенісу України, відокремленим підрозділом ФТУ в місті Києві та Асоціацією тенісистів-журналістів України. 

Цього разу турнір зібрав 25 учасників. Регламент виявився динамічним, матчі складалися з тай-брейків, в групах грали за круговою схемою. В категорії АТЖУ-300 Сергій Сторчак та Андрій Русенко впевнено виграли свої групи і у фіналі розіграли золоті медалі. Сильнішим виявився Сторчак, який у вирішальній зустрічі здолав свого колегу з рахунком 7/5. 

Читайте такожУ соцмережах з'явилося фото 5-річної Світоліної з її першою нагородою

Відео дня

Учасники категорії АТЖУ-500 розділилися на три групи, з кожної до фінального раунду виходив один переможець. У підсумку до трійки призерів увійшли Сергій Суровцев, який здобув фінальне перше місце, Олег Хмєль (він став другим) та Микола Коберський, який здобув бронзу.

Це вже другий Відкритий чемпіонат Києва з тенісу для ЗМІ. Перші змагання відбулися восени минулого року, напередодні матчу Кубку Девіса Україна – Португалія. Переможцем виявився дніпрянин Сергій Конторчик.