«Білий Барс» всуху обіграв МХК «Динамо» / uhl.ua

У заключному матчі 31-го туру чемпіонату України з хокею у УХЛ в Білій Церкві зустрічалися місцевий «Білий Барс» і харківський МХК «Динамо». Господарі здобули перемогу - 2:0, повідомляє офіційний сайт змагань.

Матч команди розпочали абсолютно рівно. В шквалі атак і небезпечних виходів рахунок першими змогли відкрити білоцерківці – після вдалого пасу від Євгена Тимченка на добиванні добре відіграв Богдан Арабов.

Читайте такожДонбас закинувши 9 шайб у ворота Кременчука, Дніпро переграв Крижаних Вовків у чемпіонаті ВХЛ

Відео дня

У другій двадцятихвилинці «Білий Барс» зміг ще раз відзначитися у воротах Тимура Мамедова. На цей раз чисельну перевагу реалізував Павло Таран. «Динамо», в свою чергу, навіть при великій кількості гольових моментів реалізувати їх так і не змогло і ворота Кирила Кучера так і залишилися "сухими". У третьому періоді вболівальники і зовсім не побачили закинутих шайб.

Таким чином, "Барси" з 33 балами закріплюються на четвертому місці в турнірній таблиці, відриваючись на 12 очок від харків'ян.

«Білий Барс» – МХК «Динамо» 2:0 (1:0, 1:0, 0:0)

Шайби: 1:0 Арабов (Тимченко), 10:21; 2:0 Таран (Куцевич - більш.), 31:36;

Білий Барс: Кучер (Пеленський); Гребеник - Таран (А), Васильєв - Ядловський (А), Логач - Грицюк; Куцевич - Качан - Лесников, Панченко - Ружников - Бородай, Арабов - Печерських - Тимченко (К), Панов - Дурдиєв.

Нагадаємо, що раніше в рамках 31 туру «Дніпро» мінімально обіграв «Крижаних Вовків», а «Донбас» з покером Віталія Ляльки впевнено взяв три очки у Кременчуці.