Турнір WWFC 14 відбудеться у Києві 2 березня / wwfc.in.ua

2 березня в київському Палаці спорту відбудеться головна спортивна подія цієї весни в Україні - перший в 2019 році турнір по змішаним бойовим мистецтвам WWFC 14.

У головному поєдинку представник легендарної команди SBG Ireland, друг і спаринг-партнер Конора МакГрегора – ірландець Блейн О Дрісколл побореться за титул чемпіона WWFC в найлегшій вазі (до 57 кг) проти киянина Теймура Рагімова, повідомили УНІАН організатори турніру.

Ще один боєць з команди Конора МакГрегора – Микола Гроздєв битиметься з білорусом Едуардом Лазаровичем. Секундувати йому приїде екс-боєць UFC Артем Лобов, який у грудні відвідував з дружнім візитом церемонію WWFC Awards 2018.

Відео дня

«Команда Конора МакГрегора дуже зацікавлена привозити своїх бійців в Україну для участі в наших турнірах», – заявив віце-президент ліги WWFC Денис Перч.

Ліга WWFC очікує приїзду багатьох уболівальників з Ірландії на турнір WWFC 14. Тим більше, що в свій час Конор МакГрегор дав зрозуміти, що один ірландець в полі не воїн: «Якщо один з нас йде на війну, ми всі йдемо воювати!»

Нагадаємо, Конор МакГрегор став бренд-амбасадором ТМ Parimatch – генерального партнера ліги WWFC. Є велика ймовірність, що «легенда ММА» цього року відвідає турніри ліги WWFC, щоб підтримати своїх друзів та спаринг-партнерів.

Крім Теймура Рагімова і Блейна О Дрісколла, хедлайнерами турніру стануть білорус Михайло Одінцов і представниця Чехії Магдалена Сормова, які на турнірі WWFC 14 проведуть чемпіонські поєдинки.

Загалом, відбудеться десять видовищних боїв, в тому числі – три за титул чемпіона світу. Учасники – кращі бійці з України, Франції, Ірландії, Чехії, Білорусі та інших країн.

Повний файткард турніру WWFC 14

Main Card

Блейн О Дрісколл (6-2; Ірландія) – Теймур Рагімов (7-1; Україна)

Ева Дуарте (4-1; Франція) – Магдалена Сормова (6-1, Чехія)

Паата Чапелия (8-4, Грузія) – Михайло Одінцов (12-2; Білорусь)

Prelimenary Card

Една Олівейра (7-4; Бразилія) – Світлана Гоцик (11-4; Україна)

Гасан Азізов (4-2; Азербайджан) – Кирило Горобець (7-1; Україна)

Early Prelims

Микола Гроздєв (0-0; Ірландія) – Едуард Лазаревич (3-0; Білорусь)

Артем Мисак (4-1; Україна) – Іван Дзябенко (6-1; Україна)

Олександру Лях (3-3, Молдова) – Станіслав Хмилковський (1-2; Україна)

Анатолій Жураковський (2-0; Україна) – Арман Есаян (4-1; Україна)

Михайло Шаблій (1-0) – Богдан Куделя (4-2; Україна)

Зазначимо, ліга WWFC увійшла в ТОП-20 кращих світових промоушенов за даними незалежного статистичного порталу Fight Matrix. За 2018 рік ліга WWFC піднялася на 14 позицій і стала одним з найшвидших за темпами зростання ММА-промоушенов.