Валентина і Віта Семеренко / sport-xl.org

Тренер збірної України з біатлону Григорій Шамрай повідомив, що Валентина і Віта Семеренко можуть продовжити кар'єру ще мінімум на сезон.

«Сезон дійсно був дуже складним, але бронзова медаль в естафеті на чемпіонаті світу трохи згладила ситуацію. Хочеться подякувати і Юлії Журавок, яка нас, так би мовити, підтримала своєю срібною нагородою на чемпіонаті Європи. Є й непогані результати у нас, але також є над чим працювати.

Читайте такожШведка Еберг перемогла у заключній гонці сезону, італійка Вірер виграла Кубок світу з біатлону

Відео дня

О п'ятницю буде тренерська рада, на якій будемо вибирати подальший план підготовки, аналізувати минулий сезон, і все це робити з прицілом на Пекін. Проблем вистачало цієї зими, але щось глобально одне назвати поки складно.

Що стосується Віти і Валі, то фізично вони чудово себе почувають, і зараз головне – їхня особиста мотивація. У мене вона точно є, і в них вона не пропала. Подивимося, як вони проведуть цю відпустку, і з якими цілями повернуться на нову підготовку. Як мінімум ще рік вони точно готові віддавати себе біатлону», – зазначив Григорій Шамрай в коментарі biathlon.com.ua.

Нагадаємо, члени збірної України з біатлону повернулися на батьківщину після завершення сезону-2018/19, серед них - чемпіон світу Дмитро Підручний.